Ερντογάν: Ειρηνευτική επιχείρηση στην Κύπρο! Για ποια κατοχή μιλάμε οι Έλληνες;


 19/3/2022

Υπό το πνεύμα του ρωσο-τουρκικού πολέμου, ο Τούρκος πρόεδρος, προκλητικότατος φωνάζει προς πάσα κατεύθυνση, με αφορμή την γιορτή για την νίκη της Τουρκίας στο Τσανάκκαλε, ότι στην Κύπρο πραγματοποίησαν ειρηνευτική επιχείρηση. Ενώ εμείς οι ανόητοι Έλληνες τολμούμε να μιλούμε για Κατοχή της Κύπρου μας!

Η γιορτή έγινε στον χώρο όπου υπάρχει το ομώνυμο μνημείο και οι τάφοι των πεσόντων . Στην ομιλία που έκανε ο Ταγίπ μεταξύ άλλων είπε και τα εξής :

"Με αυτή την ευκαιρία εύχομαι στις δυνάμεις ασφαλείας μας και στους πολίτες μας που θυσίασαν την ζωή τους για την πατρίδα και την σημαία, στον πόλεμο της ανεξαρτησίας μας, στην ειρηνευτική επιχείρηση της Κύπρου, στον αντιτρομοκρατικό αγώνα και στις 15 Ιουλίου, να έχουν το έλεος του Αλλάχ.

Υπάρχουν εδώ οι τάφοι αυτών που έγιναν μάρτυρες".

Και δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα "παιδιά από την Βοσνία-Ερζεγοβίνη, τα Σκόπια, την Κομοτηνή, το Μπακού, το Μπατούμι, το Χαλέπι και την Ιερουσαλήμ, επί 100 χρόνια κείτονται εδώ σε αυτά τα ιερά εδάφη διπλα-δίπλα μαζί με παιδιά από Κωνσταντινούπολη, Άγκυρα, Τσόρουμ, Γιοζγκατ, Μαρντίν, Άντεπ και Αδριανούπολη". (Πληροφορίες από tourkikanea.gr)

Παντού τον εαυτό του βλέπει να κυριαρχεί, ο Ερντογάν! Ως νέος αυτοκράτωρ! Και ξοπίσω του τρέχει ο δικός μας, ευτυχισμένος με τον χαλβά που έφαγε στο πρόσφατο δείπνο του με τον εν δυνάμει αυτοκράτορα. Θα ζήσουμε δράματα, αλλά, χαλβά να έχουμε, και τι μας νοιάζει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου