Ουκρανή μέλος Κοινοβουλίου: Παλεύουμε για την Νέα Παγκόσμια Τάξη! Όπως είπε και ο Τζορτζ Σόρος...


 4/3/2022

Ουκρανή μέλος του κοινοβουλίου: «Αγωνιζόμαστε για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη» 

Η Kira Rudik, μέλος του ουκρανικού κοινοβουλίου, σε συνέντευξή της στο Fox News χθες, παραδέχθηκε ότι Ουκρανία παλεύει για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη του Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ (WEF).

Όταν ρωτήθηκε εάν είναι έκπληκτη από την ουκρανική απάντηση στις δυνάμεις του Πούτιν, η βουλευτής είπε:

«Δεν εκπλήσσομαι. Πολεμούσαμε τον Πούτιν τα τελευταία 8 χρόνια και είχαμε τρεις επαναστάσεις στη χώρα μας όταν δεν συμφωνούσαμε με το τι συνέβαινε στην χώρα μας και την κατεύθυνση προς την οποία κινούμασταν. Αλλά τώρα, είναι μια πολύ κρίσιμη στιγμή γιατί ξέρουμε ότι δεν παλεύουμε μόνο για την Ουκρανία, το κάνουμε για τη ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ, ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ».

Μιλώντας στο BBC την ίδια ημέρα, η Kira Rudik ανέπτυξε αναλυτικά την υποστήριξή της στη Νέα Παγκόσμια Τάξη και την ανάγκη να « εξελιχθεί » η ανθρωπότητα και υποστήριξε ότι ο πόλεμος θα επισπεύσει μια «Νέα Παγκόσμια Τάξη». Όπως είπε:

«Υπάρχουν τυραννίες που πρέπει να απομονωθούν και υπάρχουν δημοκρατικές χώρες που μπορούν να βοηθήσουν η μία την άλλη να εξελιχθούν. Για μας είναι πολύ σημαντικό να παραμείνουμε στη θετική πλευρά, ακόμη κι αν αισθανόμαστε ότι αυτή είναι μια σύγκρουση Δαβίδ κατά Γολιάθ. Είμαι πεπεισμένη ότι μόλις τελειώσουν όλα, θα είμαστε σε θέση να ανοικοδομήσουμε τη χώρα σε πολύ καλύτερη κατάσταση και με μεγαλύτερη υποστήριξη από άλλες χώρες».

Η ανακοίνωση ήρθε την ίδια ημέρα που ο δισεκατομμυριούχος παγκοσμιοποιητής Τζορτζ Σόρος ζήτησε από τις ΗΠΑ και τους συμμάχους τους να «κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους » για να βοηθήσουν την Ουκρανία εναντίον της Ρωσίας.

Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν προειδοποίησε ότι το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) επιχειρεί να εισαγάγει μια «Νέα Παγκόσμια Τάξη», τοποθετώντας πράκτορές του σε υψηλού επιπέδου κυβερνητικές θέσεις σε όλο τον κόσμο. Πηγή:ertopen.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου