Σύμφωνα με μελέτη της Pfizer, η πιθανότητα εμφράγματος είναι 500% υψηλότερη στους εμβολιασμένους


23/3/2022

Είναι οι εμβολιασμένοι σε σύγκριση με τους ανεμβολίαστους ανθρώπους αυτοί που κινδυνεύουν να πάθουν έμφραγμα και μάλιστα ο κίνδυνος είναι κατά πολύ υψηλότερος, τρομακτικός, 500%! Και δεν το λέει κάποιος ανταγωνιστής της Pfizer, αλλά η ίδια η εταιρεία!

"Μέσα σε 8 μήνες πέθαναν εξαιτίας του κορωνα-εμβολίου πολύ περισσότεροι άνθρωποι σε σύγκριση με αυτούς που πέθαναν από τα εμβόλια που έγιναν τα τελευταία 30 χρόνια", δήλωσε ο δικηγόρος και πρόεδρος του οργανισμού Children's Health Defense, Robert F. Kennedy Jr. 

Επισήμως, οι ΗΠΑ έχουν δηλώσει ότι 20.000 άνθρωποι πέθαναν εξαιτίας του κορωνα-εμβολίου, αλλά ο Kennedy υποστηρίζει ότι το ποσοστό θνησιμότητας είναι πολύ υψηλότερο, τουλάχιστον κατά 40%.

"Αν οι άνθρωποι ήξεραν την αλήθεια, ποτέ δεν θα έκαναν αυτό το εμβόλιο", λέει ο Kennedy.  Τα οφέλη από αυτό μετά από έξι μήνες είναι μηδενικά... Στην Μεγάλη Βρετανία έχει ήδη καταδειχθεί ότι οι εμβολιασμένοι αρρωσταίνουν πολύ περισσότερο με κορωνα-ιό σε σχέση με τους ανεμβολίαστους.

"Γνωρίζουμε ότι η Pfizer ήξερε ακριβώς τι θα συμβεί", λέει ο Kennedy. Και παραπέμπει στην κλινική δοκιμή του εμβολίου που διάρκεσε μόνο 6 μήνες. Στο τέλος αυτής της μελέτης, στην ομάδα που λάμβανε τα εμβόλια, πέθαναν 20 άνθρωποι, ενώ στην ομάδα που λάμβανε placebo (εικονικό φάρμακο), πέθαναν μόνο 14. 

"Στην ομάδα του εμβολίου, 5 άνθρωποι έπαθαν έμφραγμα, στην ομάδα του εικονικού φαρμάκου μόνο 1 άνθρωπος. Οι εμβολιασμένοι λοιπόν - σύμφωνα με τις έρευνες της ίδιας της Pfizer - είναι αντιμέτωποι με κίνδυνο εμφράγματος κατά 500% υψηλότερο από τους ανεμβολίαστους" υπογραμμίζει ο Kennedy. 

"Ήξεραν ότι θα σκοτώσουν πολλούς ανθρώπους. Και όμως το έκαναν". Πηγή:uncutnews.ch & Φωτο:Joe Scarnici. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου