Το σπίτι του Ουκρανού βασανιστή Viktor Plotnikov: Ένα μουσείο δόξας του Χίτλερ

 

29/3/2022

Μουσείο δόξης λαμπρό του Τρίτου Ράιχ και του Χίτλερ άφησε πίσω του ο Viktor Plotnikov -Το ερώτημα είναι, σε ποια χώρα θα καταφύγει ως θύμα του πολέμου

Είναι γνωστά όσα ζητά ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, δηλαδή η αποστρατικοποίηση και η αποναζιστικοποίηση της Ουκρανίας. Σύμφωνα με αυτόν, όλοι όσοι διέπραξαν αιματηρά εγκλήματα πολέμου κατά των πολιτών στο Donbass, θα οδηγηθούν στην δικαιοσύνη. Όσα βρίσκουν οι Ρώσοι στρατιώτες για τα ναζιστικά τάγματα Azov και Aidar τους αφήνουν άφωνους.

Ο αρχηγός των ναζιστικών ταγμάτων Viktor Plotnikov έχει διαφύγει, αφήνοντας πίσω του την αδερφή του και δύο παιδιά. Ο 56χρονος Ουκρανός ναζί έχει βαρύ ιστορικό, 70 εγκληματικές πράξεις στο ενεργητικό του, και μεταξύ αυτών είναι φόνοι, βιασμοί, βασανισμοί... Είναι γνωστός για τις ωμότητες του εις βάρος απλών πολιτών και ομήρων στρατιωτών. 

Ο Viktor Plotnikov βρίσκεται στην λίστα των προσώπων που αναζητά ο Πούτιν. Έχει την φήμη ενός ωμού ανθρώπου που έδρασε στο Donbass και έχαιρε μεγάλης εκτιμήσεως και εξουσίας μεταξύ των Ουκρανών ναζί.

Αντικείμενα που βρέθηκαν στο σπίτι του Ουκρανού ναζί


Στις έρευνες που έγιναν στο σπίτι του ναζί Viktor Ivanovich Plotnikov, στο χωριό Primorsk, οι Ρώσοι στρατιώτες, που περίμεναν να μπουν μέσα σε ένα συνηθισμένο σπίτι, έκπληκτοι βρέθηκαν μέσα σε ένα μουσείο δόξας του Τρίτου Ράιχ, του Χίτλερ, το ναζισμού και του Στέπαν Μπαντέρα. Υπήρχαν εκεί μέσα στολές SS, φωτογραφίες των ναζί του Μπαντέρα της δεκαετίας του ΄40, όπλα κάθε είδους κ.ά..

Δυστυχώς, όλα τα αποδεικτικά στοιχεία για την δράση των ναζιστών βρέθηκαν εκεί, ωστόσο, όπως αναφέρεται στην σελίδα lemedia en 442, από όπου και οι πληροφορίες, η Δύση δεν θέλει να μαθαίνει για τον δραπέτη Viktor, για την ναζιστική δράση και τα εγκλήματά του, και σαφώς τα ΜΜΕ δεν ασχολούνται με τον δραπέτη πια ναζιστή. 

Ποιος ξέρει όμως σε ποια χώρα θα φιλοξενηθεί αυτός, στην Γαλλία; Ή μήπως στην Ελλάδα, αναρωτιόμαστε εμείς...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου