Μέσα στην ελίτ των ανθελλήνων του φόρουμ των Δελφών και ο Κωνσταντίνος Φλώρος, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ


 11/4/2022

Η ελίτ των ανθελλήνων έχει καταντήσει να είναι αυτό το οικονομικό φόρουμ Δελφών!

Δεν τιμά ούτε τα γαλόνια του ούτε τον τίτλο του ούτε την ελληνική ταυτότητα που φέρει, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος. 

Σε αυτό το περίφημο φόρουμ δεν παρέλειψε να μιλήσει για τον ρόλο της Ελλάδας αναφορικά με τις εξελίξεις στα Βαλκάνια και βέβαια δεν ξέχασε να μιλήσει και για τους γείτονές μας. Αναφέρθηκε λοιπόν στην Βουλγαρία, στην Αλβανία και στα Σκόπια, αποκαλώντας τα "Βόρεια Μακεδονία"

Ο χειρότερος εφιάλτης της πατρίδας μας έχει ζωντανέψει και ζει ανάμεσά μας. Ο στρατός αποκαλεί με "αγέρωχο και περήφανο ύφος" τα Σκόπια ως "Βόρεια Μακεδονία", κι εμείς οι Έλληνες παρακολουθούμε την στρατηγική "πάω στα τέσσερα" των δύο τελευταίων κυβερνήσεων να βάζει φωτιά στον πυρήνα της Ελλάδας, που είναι η Μακεδονία.

Η ειρήνη δεν είναι εξασφαλισμένη με αυτήν την στρατηγική, όσο κι αν προσπαθούν, με νύχια και με δόντια, να μας πείσουν για το αντίθετο, οι της Βουλής και των ΜΜΕ, που αναίσχυντα και ανιστόρητα δίνουν στους Σκοπιανούς την μακεδονική ταυτότητα, σαν να είναι αυτό το ιστορικό τους δικαίωμα. 

Κωνσταντίνε Φλώρε, είσαι η ντροπή προσωποποιημένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου