Ο Ουκρανός πρόεδρος σε συνέντευξή του στο Fox News δίνει άλλοθι στους ναζιστές Αζόφ


 4/4/2022

Ζελένσκι για τους ναζί του τάγματος Αζόφ: "Ε λοιπόν είναι αυτοί... που είναι!

Υπερασπίστηκαν την πατρίδα μας!"

Αυτή είναι η απάντηση που έδωσε ο Ουκρανός πρόεδρος Ζελένσκι στην ερώτηση του δημοσιογράφου Μπρετ Μπάιερ του Fox News, αναφορικά με τις ακρότητες που διέπραξε το τάγμα Αζόφ. Η συνέντευξη μεταδόθηκε ολόκληρη, εκτός αυτής της απάντησης, η οποία υπάρχει μόνο στα μέσα μαζικής δικτύωσης.

"Το Αζόφ είναι ένα από τα πολλά στρατιωτικά τάγματα μας. Ε λοιπόν είναι αυτοί που είναι... Υπερασπίστηκαν την πατρίδα μας. Στην συνέχεια, έγιναν μέλος του ουκρανικού στρατού. Το Αζόφ δεν είναι μια μια ανεξάρτητη ομάδα, αλλά έχει ενσωματωθεί στον ουκρανικό στρατό". 

Φαίνεται λοιπόν ότι ο πρόεδρος Ζελένσκι αποδέχεται τους ναζιστές του τάγματος Αζόφ, τους δίνει άλλοθι, δεν ασχολείται με τις βιαιότητες που διέπραξαν στο πρόσφατο παρελθόν, και οι Ευρωπαίοι, συμπεριλαμβανομένων των Ελλήνων, δεν απασχολούν καθόλου τον εγκέφαλό τους με την ναζιστική βία. Όλα αυτά δεν σηματοδοτούν την κατάρρευση της ευρωπαϊκής δημοκρατίας; Όταν οι άνθρωποι που κινούν τα νήματα της εξουσίας, δικαιολογούν τις πράξεις του Χίτλερ και των απογόνων του, τότε τίποτα καλό δεν προοιωνίζεται για το μέλλον της ανθρωπότητας. (Πληροφορίες από mediaen442)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου