Ολοκαύτωμα της Νάουσας: Ας κοροϊδέψουμε κι άλλο τους εαυτούς μας, μπορούμε!


1/5/2022

Υπάρχουν γεγονότα στην ελληνική ιστορία που γέμισαν με αίμα τις σελίδες της! Ένα τέτοιο γεγονός είναι η καταστροφή της Νάουσας ή, όπως αλλιώς αποκαλείται, το Ολοκαύτωμα της Νάουσας, τον Απρίλιο του 1822. 

Μετά από σκληρές μάχες γύρω από την πόλη, και την βίαιη πολιορκία της από τον Τούρκο βαλή της Θεσσαλονίκης Μεχμέτ Αμπντούλ Εμπού Λουμπούτ, τελικά εισέβαλαν οι Τούρκοι και ακολούθησε ολοκληρωτική καταστροφή, σφαγή και αιχμαλωσία του συνόλου των Ελλήνων. 

Ουσιαστικά, μετά την καταστροφή της Νάουσας, η Επανάσταση στην Μακεδονία "μαράθηκε"... Για χρόνια και χρόνια η πολυβασανισμένη Μακεδονία παρέμενε σκλαβωμένη, και τις θηριωδίες των Τούρκων ήρθαν να συμπληρώσουν οι θηριωδίες των σλάβων. 

Για το ολοκαύτωμα της Νάουσας πραγματοποιήθηκαν σήμερα στην πόλη εκδηλώσεις. Στις οποίες παραβρέθηκε η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. Οι δύο αυτοί αποκαλούν τα Σκόπια ως "Βόρεια Μακεδονία", σέβονται και τιμούν την ψευδο-συμφωνία του Τσίπρα με τον Ζάεφ, και αποδέχονται την παρουσία των σλάβων στην πατρίδα μας ως "Μακεδόνων".

Κι εμείς τους προσκαλούμε να τιμήσουν τους αδικοχαμένους συμπατριώτες μας, σαν να μην προδόθηκε η Μακεδονία μας, σαν να μην είμαστε εμείς οι μόνοι και πραγματικοί Μακεδόνες. Τους χειροκροτούμε κιόλας, γιατί μας κάνουν μεγάλη τιμή με την παρουσία τους!...

Ας κοροϊδέψουμε λοιπόν κι άλλο τους εαυτούς μας, μπορούμε! Το μεγάλο κακό είναι ότι με την συμπεριφορά μας διαιωνίζεται η ανθελληνική συμπεριφορά αυτών που έχουν εξουσία. Και δυστυχώς το έθνος μας αργοσβήνει ανήμπορο μέσα σε έναν λαβύρινθο μαύρων εξουσιών και αντεθνικών συμφερόντων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου