Γονείς σε πανικό εξαιτίας του κορωνα-ιού, κακοποιούν τα μωρά τους! 32 αθώες υπάρξεις πέθαναν από το σύνδρομο ανατάραξης του μωρού!


 3/9/2022

Ανησυχητική αύξηση των κρουσμάτων με το σύνδρομο ανατάραξης του μωρού, και 9 φορές περισσότεροι θάνατοι! Αιτία; 

Ο εγκλεισμός, η πίεση, το άγχος, ο φόβος και γενικά οι συνθήκες πανδημίας που επιβλήθηκαν στους ανθρώπους εξαιτίας του κορωνα-ιού.

Σύμφωνα με μία έρευνα του νοσοκομείου Necker στο Παρίσι, το 2021 σε περιοχή της γαλλικής πρωτεύουσας, πέθαναν 32 μωρά, εξαιτίας του συνδρόμου ανατάραξης του μωρού. Τι είναι αυτό το σύνδρομο;

Πρόκειται για άγριο ταρακούνημα του μωρού, το οποίο όπως είναι αδύναμο και δεν μπορεί να αντισταθεί, ούτε ο αυχένας του είναι ακόμα τόσο δυνατός για να στηρίξει το κεφαλάκι του. Το αποτέλεσμα; Βαριές κακώσεις που το συνοδεύουν σε ολόκληρη την ζωή του ή θάνατος.

Είναι φρικτό: Γονείς σε πανικό εξαιτίας της πανδημίας του κορωνα-ιού, όταν τα μωρά τους κλαίνε, και δεν μπορούν να τα ησυχάσουν, τα κακοποιούν και τα παραμελούν και αυτά είτε μένουν ανάπηρα είτε πεθαίνουν. 

Πέρα από κάθε ανθρώπινη λογική. Κι ακόμα χειρότερα, οι ηθικοί αυτουργοί αυτής της τραγωδίας δεν θα λογοδοτήσουν ποτέ... (Πληροφορίες από francetvinfo.fr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου