Αυστριακός φιλόσοφος Steiner, 1917: Στο μέλλον τα παιδιά θα εμβολιάζονται με μια ουσία κατασκευασμένη! Τα εμβόλια θα καταστρέψουν τις ψυχές των ανθρώπων!

2/9/2022

Ο Rudolf Steiner, Αυστριακός φιλόσοφος, προέβλεψε το 1917 (!): Τα εμβόλια θα καταστρέψουν τις ψυχές των ανθρώπων". Η πρόβλεψή του δυστυχώς επαληθεύτηκε στην εποχή μας, και διαβάζοντας κάποιος τα παρακάτω "προφητικά" λόγια του, αντιλαμβάνεται αμέσως, γιατί μάς συμβαίνει αυτό.

Ο Steiner έλεγε ότι η παγκόσμια ελίτ θα επιβάλλει τα εμβόλια με στόχο της να καταστρέψει τις ψυχές των ανθρώπων, κι αυτό θα το καταφέρει οδηγώντας τους σε μια άκρως επικίνδυνη κατάσταση φόβου, αδυναμίας, απόγνωσης και απελπισίας. 

Σε αυτήν ακριβώς την επικίνδυνη κατάσταση βρισκόμαστε όλοι οι άνθρωποι εδώ και δύο χρόνια εξαιτίας της πανδημίας και των εμβολίων που επιβλήθηκαν!

Επαληθεύτηκε, δυστυχώς, ο λόγος του Steiner που ήταν φιλόσοφος, παιδαγωγός και άνθρωπος του πνεύματος. Πίστευε ότι το ανθρώπινο σώμα είναι ένα πνευματικό δοχείο, το οποίο όμως μπορεί να καταληφθεί από δαιμονικές οντότητες.

Τις οποίες δαιμονικές οντότητες ο απελπισμένος και φοβισμένος άνθρωπος αδυνατεί να τις δει και άρα να τις παλέψει και να τις νικήσει. 

Αυτόν ακριβώς τον τρομοκρατημένο άνθρωπο θέλουν να πλάσουν τα εμβόλια! 

Ο άνθρωπος, υποστήριζε ο Steiner, πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός, και να έχει συνείδηση των όσων του επιβάλλουν, γιατί μόνο έτσι θα μπορεί να αναγνωρίσει έγκαιρα τους δαίμονες του φόβου και της ανημποριάς. 

"Υπάρχουν όντα στα πνευματικά βασίλεια των ανθρώπων που τρέφονται από τον φόβο και το άγχος. Ενώ όταν οι άνθρωποι δεν φοβούνται ούτε αγχώνονται, τότε αυτές οι οντότητες λιμοκτονούν... Αντίθετα, όταν οι άνθρωποι εκπέμπουν άγχος και φόβο, τότε αυτές οι οντότητες τρέφονται και ισχυροποιούνται...", υποστήριζε ο Steiner.

Αυτές οι δαιμονικές οντότητες, το άγχος και ο φόβος, είναι εχθροί της ανθρωπότητας

Τραγικώς, οι άνθρωποι σήμερα είναι παραδομένοι απόλυτα στον υλισμό κι έτσι, μέσα στο πνευματικό τους σκοτάδι γίνονται έρμαια του φόβου και του πανικού, ενώ ταυτόχρονα η παγκόσμια ελίτ αναπτύσσει νέες τεχνολογίες και νέα μέσα, όπως τα εμβόλια, με τα οποία τροφοδοτεί ακόμα περισσότερο το πνευματικό σκοτάδι. Ταυτόχρονα, οι άνθρωποι της παγκόσμιας ελίτ είναι κυριευμένοι από πνεύματα του σκότους.

"Σας έχω πει ότι τα πνεύματα του σκότους θα εμπνεύσουν τους ανθρώπινους οικοδεσπότες τους, στους οποίους θα κατοικήσουν, ώστε αυτοί να βρουν ένα εμβόλιο που θα διώξει από τις ψυχές των ανθρώπων κάθε τάση προς την πνευματικότητα, όταν ακόμα αυτοί είναι σε νεαρή ηλικία... 

Στο μέλλον τα παιδιά θα εμβολιάζονται με μία ουσία, που σίγουρα μπορεί να κατασκευαστεί, που θα τα κάνει άνοσα ώστε να μην αναπτύσσουν "ανόητες" τάσεις που θα συνδέονται με την πνευματική ζωή!"

Κάθε τι πνευματικό είναι για την ελίτ και τους υλιστές ανόητο και πρέπει να εμποδιστεί η ανάπτυξή του! Η ελίτ δεν θέλει σκεπτόμενους ανθρώπους.  

"Θα βρεθεί τελικά ένας τρόπος εμβολιασμού των σωμάτων, έτσι ώστε αυτά τα σώματα να μην μπορούν να αναπτύξουν καμία κλίση προς τις πνευματικές ιδέες και οι άνθρωποι σε όλη τους την ζωή θα πιστεύουν μόνο στον φυσικό κόσμο, τον οποίο θα αντιλαμβάνονται μόνο μέσω των αισθήσεων τους", έλεγε ο φιλόσοφος Steiner 100 χρόνια πριν. 

Μακάρι όσα υποστήριζε ο φιλόσοφος να ήταν μία θεωρία κενού περιεχομένου. Αλίμονο, όμως, εμείς ζούμε στην πράξη όσα έλεγε!  Κυριολεκτικά βρισκόμαστε μέσα στο πνευματικό σκοτάδι, βουτηγμένοι στο άγχος, τον φόβο και τον πανικό, με την παγκόσμια ελίτ να επιβάλλει τα εμβόλια στους ανθρώπους και φυσικά στους νέους, τους οποίους τους θέλει υλιστές και όχι νοήμονες! 

Πηγές πληροφοριών: In 1917 Rudolf Steiner Predicted "Vaccines Will Destroy People's Souls", newspunch.com, uncutnews.ch

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου