Aseem Malhotra, φανατικός επιστήμονας υπέρ των εμβολιασμών: Διαπράξαμε ίσως το μεγαλύτερο επιστημονικό λάθος! Να σταματήσουν άμεσα τα Covid 19-εμβόλια!


27/9/2022

Να σταματήσουν άμεσα τα Covid 19-εμβόλια ζητά ένας από τους πιο φανατικούς υποστηρικτές του εμβολίου, ο γνωστός καρδιολόγος του Ηνωμένου Βασιλείου Aseem Malhotra!

Είναι ίσως το μεγαλύτερο λάθος που έχει γίνει ποτέ στην ιατρική επιστήμη!

Σε ένα εξειδικευμένο άρθρο που δημοσιεύτηκε στο Journal of Insulin Resistance, ο Δρ. Aseem Malhotra τόνισε με έμφαση ότι πρέπει να σταματήσουν άμεσα τα εμβόλια κατά του κορωνα-ιού καθώς και η παραπληροφόρηση για τα mRNA εμβόλια.

 Το Journal of Insulin Resistance δημοσίευσε μία ερευνητική εργασία δύο μερών με τίτλο "θεραπεύοντας την πανδημία παραπληροφόρησης σχετικά με τα Covid 19 mRNA εμβόλια μέσω πραγματικής ιατρικής βασισμένης σε στοιχεία".

 Αυτό το άρθρο το έγραψε ο Δρ. Aseem Malhotra, ένας από τους κορυφαίους καρδιολόγους του Ηνωμένου Βασιλείου, ο οποίος μάλιστα ήταν από τους πρώτους που έκανες τις δύο πρώτες δόσεις εμβολίου και το υπερασπιζόταν διακαώς και το προωθούσε στην εκπομπή "Good Morning Britain". 

Πλέον ο Malhotra υποστηρίζει ότι από τότε που κυκλοφόρησε το εμβόλιο, τα στοιχεία της αποτελεσματικότητάς του και της πραγματικής συχνότητας παρενεργειών έχουν αλλάξει και ότι "υπάρχει ισχυρό επιστημονικό, ηθικό και έντιμο επιχείρημα για τον άμεσο τερματισμό του Covid 19 -εμβολίου, έως ότου γίνει ανεξάρτητη επεξεργασία των νέων δεδομένων που υπάρχουν".

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε στην σελίδα

https://childrenshealthdefense.org/defender/aseem-malhotra-cardiologist-end-covid-vaccines-malone/

Δηλαδή, μετά από τόσον καιρό και μετά από αμέτρητους εμβολιασμούς, άρχισαν οι επιστήμονες που υπερασπίζονταν με πάθος τα εμβόλια και οδηγούσαν τους ανυποψίαστους ανθρώπους στα εμβολιαστικά κέντρα, άρχισαν λοιπόν να παραδέχονται το σοβαρό ιατρικό λάθος που διεπράχθη εις βάρος της ανθρωπότητας! Οι επιστήμονες παραμένουν φυσικά ατιμώρητοι. Αν δεν ήταν τραγωδία η κατάσταση, θα ήταν πραγματικά για γέλια πού κατάντησαν κάποιοι την ιατρική επιστήμη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου