Ραβίνος πολιτικός επιστήμονας Mikhail Finkel: Αποβράσματα οι νεοναζί Ουκρανοί, δολοφόνησαν την μισή οικογένειά μου


7/9/2022

Ο ραβίνος Mikhail Finkel αποκαλεί την Ουκρανία νεοναζί: Η μισή οικογένειά μου σκοτώθηκε σε πογκρόμ από τους μπαντεριστές. Είναι αποβράσματα! 

Ο Mikhail Finkel έδωσε συνέντευξη στο ισραηλινό ρωσόφωνο κανάλι 9TV με θέμα τον ρωσο-ουκρανικό πόλεμο. Και δεν παρέλειψε να αναφέρει σε όλους τους παρευρισκόμενους, και βέβαια στους τηλεθεατές, από τι και από ποιους αποτελείται η Ουκρανία. 

Ο Ισραηλινός πολιτικός επιστήμονας, διδάκτωρ νομολογίας και ειδικός στις διεθνείς σχέσεις Mikhail Finkel εξέπληξε τους τηλεθεατές που δεν είχαν ιδέα για την φρίκη που κρύβει η ουκρανική κυβέρνηση. 

"Οι ήρωες της Ουκρανίας είναι ο Petlyura, ο οποίος σκότωσε 200.000 Εβραίους, ο SS Roman Shukhevych, ο Stepan Bandera, ο Yaroslav Stetsko που δήλωσε: "Όλοι οι Εβραίοι πρέπει να εξοντωθούν", χωρίς να ξεχνούμε τον Bogdan Khmelnitsky, ο οποίος σκότωσε 300.000 Εβραίους. Κάθε χρόνο στο Κίεβο γινόταν παρέλαση της μεραρχίας SS "Γαλικία" και το Υπουργείο Εξωτερικών μας διαμαρτυρόταν έντονα γι΄ αυτό. Είναι αποβράσματα! Είναι ένα νεοναζιστικό καθεστώς. Η μισή οικογένειά μου σκοτώθηκε σε πογκρόμ από τους μπαντεριστές και τους πελιουριστές". (Πληροφορίες από lemediaen442.fr)

Να υπενθυμίσουμε την δημόσια άποψη του Ουκρανού προέδρου Ζελένσκι, την οποία εξέφρασε στις 18 Απριλίου 2019 στο RBC-Ukraine, για τον πράκτορα της Γκεστάπο και συνεργάτη των ναζί Στέπαν Μπαντέρα: 

"Υπάρχουν αδιαμφισβήτητοι ήρωες. Ο Στέπαν Μπαντέρα είναι ήρωας για κάποιους Ουκρανούς κι αυτό είναι φυσιολογικό και αυτό είναι ωραίο. Είναι ένας από εκείνους τους ανθρώπους που υπερασπίστηκαν την ελευθερία της Ουκρανίας". 

Το θέμα είναι ότι η Ευρώπη έχει αναμιχθεί άμεσα στον ρωσο-ουκρανικό πόλεμο, αποφασίζοντας να αγνοήσει τον νεοναζισμό, ο οποίος όμως δεν παύει να υπάρχει, επειδή τον κουκουλώνουμε!... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου