28η Οκτωβρίου: Οι επίσημοι που είναι ανάξιοι, πώς αποδίδουν τιμή στους πεσόντες για την πατρίδα;


12/10/2022

Αν διαβάσουμε τους λόγους του Σωκράτη και του Αισχύλου για την πατρίδα, αμέσως θα συνειδητοποιήσουμε ότι είναι ανάξιοι οι σημερινοί πολιτικοί που θα παραβρεθούν στην παρέλαση της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

"Και από την μητέρα και από τον πατέρα και από όλους ανεξαιρέτως τους άλλους προγόνους η Πατρίς είναι και πολυτιμότερον και σεβαστότερον και αγιότερον και σε ανώτερη μοίρα και κατά την κρίση των θεών και κατά την γνώμη των φρονίμων ανθρώπων" - Σωκράτης 

Από την πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό μέχρι και την συντριπτική πλειοψηφία των βουλευτών, δυστυχώς, είναι όλοι ανάξιοι μα και όλοι θα τρέξουν στα μικρόφωνα των ΜΜΕ για να μιλήσουν για την πατρίδα, αυτή την ημέρα.

Άραγε, η Μακεδονία δεν είναι πατρίδα; Δεν είναι πάνω από την μάνα και τον πατέρα και όλους τους προγόνους μαζί; Σιγά μην είναι! Για την Σακελλαροπούλου, τον Μητσοτάκη, τον Τσίπρα και τα σόγια τους,  οι Σκοπιανοί είναι πάνω από την Μακεδονία. 

Δεν είναι, κατά τους σύγχρονους πολιτικούς,  η Μακεδονία άξια για να παραμείνει αλώβητη μέσα στο ελληνικό έθνος. Γι΄ αυτό και ξεπούλησαν την μακραίωνη ιστορία της στους σλάβους, αυτοί, ω αλίμονο αυτοί που θα πάνε με το καλό τους το κουστούμι στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. 

Και τι είπε ο Αισχύλος; 

"Τέκνα Ελλήνων, ορμάτε, ελευθερώνετε την πατρίδα, ελευθερώνετε και τα παιδιά σας, τις γυναίκες σας και των προγονικών θεών τα ιερά και τους τάφους των προγόνων. Τώρα διεξάγεται υπέρ πάντων ο αγών" -  Αισχύλος 

Ω παίδες Ελλήνων, φωνάζει ο Αισχύλος από τον ουράνιο θρόνο του, ορμήσετε, νικήσετε τον εχθρό, σώστε το έθνος. Είναι η φωνή των Σαλαμινομάχων, είναι η φωνή της πατρίδας κατά των βαρβάρων. 

Όμως, για την πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον πρωθυπουργό και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δεν αξίζει να δώσει κανείς το αίμα του για την Μακεδονία. Δεν αξίζει η Μακεδονία της θυσίας των Ελλήνων. Εξ ου και αναίμακτα αποδέχονται τους σλάβους ως "Μακεδόνες". 

Το γεγονός ότι μελλοντικά θα μπει μπουρλότο στην πατρίδα μας εξαιτίας της ψευδο-συμφωνίας των Πρεσπών, ΚΑΘΟΛΟΥ δεν απασχολεί τους σημερινούς πολιτικάντηδες και τα σόγια τους. Έχουν αυτοί τον τρόπο τους για να προστατεύουν τα προσωπικά τους συμφέροντα. 

Έτσι λοιπόν στις 28 Οκτωβρίου στην έδρα των επισήμων θα στέκονται τάχα-δήθεν περήφανοι και τριγύρω τους θα είναι οι δημοσιογράφοι που και αυτοί έχουν την Μακεδονία γραμμένη στις σόλες των παπουτσιών που αγοράζουν με τον μισθό που παίρνουν για να αποκαλούν τα Σκόπια ως "Βόρεια Μακεδονία". 

Ανάξιοι πολιτικοί, πώς είναι δυνατόν να αποδίδουν τιμές στους πεσόντες υπέρ της πατρίδας; Γιατί είναι οι επίσημοι προσκεκλημένοι των παρελάσεων; Γιατί, εμείς όλοι, κοιμόμαστε όρθιοι και δεν συνειδητοποιούμε ότι τους πολιτικούς που χειροκροτούμε, τους δίνουμε το πάτημα για την επόμενη προδοσία-τραγωδία του ελληνικού έθνους μας; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου