Ζανίν Σμολ της Pfizer: Πήραμε μεγάλα ρίσκα, δεν κάναμε πειράματα για το εμβόλιο

12/10/2022

Η Pfizer ομολογεί ότι δεν έκαναν πειράματα για τον κορωνα-ιό, τέτοια που θα σταματούσαν την μετάδοσή του: "Πήραμε μεγάλα ρίσκα"! 

Ο Αλμπέρτ Μπουρλά αρνήθηκε να λάβει μέρος στην ακρόαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τα εμβόλια, στις 10 Οκτωβρίου. Τον αντικατέστησε η Ζανίν Σμολ, πρόεδρος των διεθνών αγορών. Αυτή παραδέχθηκε ότι δεν έγιναν δοκιμές για την διακοπή της μετάδοσης του κορωνα-ιού πριν τα εμβόλια βγουν στην αγορά. 

Η Ζανίν Σμολ παραδέχθηκε δημοσίως: "Πήραμε μεγάλα ρίσκα"! 

Τρομερή ανατροπή! Αυτά τα ρίσκα δεν τα πήραν μέσα στα πλαίσια ενός κλινικού πειράματος, αλλά έγιναν πειραματόζωα όλοι οι άνθρωποι, παγκοσμίως! 

Οι υπεύθυνοι αυτών των ρίσκων γέμισαν, επιπλέον, με ενοχές τις κοινωνίες. Χωρίς να ξέρουν πώς και με ποιον τρόπο και συχνότητα μεταδίδεται ο κορωνα-ιός, δεν άφηναν για παράδειγμα την γιαγιά να δει το εγγόνι της, αν δεν είχε εμβολιαστεί! Αλλά με ένα εμβόλιο που δεν ήταν αποτέλεσμα κλινικού πειράματος!

Ωστόσο, μέχρι σήμερα, συνεχίζεται η διαφημιστική προπαγάνδα: Εμβολιαζόμαστε και προστατευόμαστε! 

Σαφώς, δεν μιλά η Pfizer για τους κινδύνους που διατρέχει ο άνθρωπος που θα εμβολιαστεί. Ούτε καν ενδιαφέρεται για τις παρενέργειες των εμβολίων στα παιδιά. 

Αλλά, η Pfizer δεν φοβάται καθόλου, δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα, αφού μέσα στα πλαίσια της προληπτικής πολιτικής της, ήρθε σε συμφωνία με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιν, για τον εμβολιασμό όλων των Ευρωπαίων, μια συμφωνία όμως που έγινε, ανάμεσα στα δύο μέρη, με απόλυτη αδιαφάνεια. 

Μπορεί οι ευρωβουλευτές να έθεσαν ερωτήσεις και για τις παρενέργειες και για τους όρους αγοράς των εμβολίων, απαντήσεις όμως ικανοποιητικές δεν έλαβαν. 

Παραβάτες κατ΄ εξακολούθηση 

Η εταιρεία Pfizer είναι βουτηγμένη στην διαφθορά, όπως και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Στην Pfizer έχουν επιβληθεί στις ΗΠΑ από το 2000 μέχρι σήμερα τουλάχιστον 91 φορές πρόστιμα αξίας πάνω από 10  δισεκατομμύρια ευρώ.

Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν όταν ήταν υπουργός άμυνας της Γερμανίας ήταν ήδη μπλεγμένη σε σκάνδαλο υπογραφής συμβολαίων 200 εκατομμυρίων ευρώ με εταιρείες συμβούλων. Αντί να τιμωρηθεί, ανέλαβε την θέση της προέδρους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. 

Εξαιτίας της, οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είναι υποχρεωμένες να πληρώνουν δισεκατομμύρια στην Pfizer, η οποία δεν έκανε καν πειράματα για τα εμβόλια τα οποία πληρώνουμε, οι λαοί, σαν χρυσάφι. 

Η απάτη είναι τεράστια, και ουδείς θα λογοδοτήσει. (Πληροφορίες από lemediaen442.fr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου