Παυλόπουλος: Κατηγορεί τα άδηλα και τα κρύφια των άλλων, ο υπογράφων την ψευδοσυμφωνία των Πρεσπών


16/10/2022

Έντονα προβληματίζεται ο τέως πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας για τα φαινόμενα παραβίασης της δημοκρατίας στην πατρίδα μας. Σε νέα ομιλία του δεν δίστασε με περισπούδαστο ύφος να κάνει μαθήματα υπέρ της δημοκρατίας και των θεμελιωδών δικαιωμάτων των ανθρώπων.

Κατά την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, στην Πύλο, ο άνθρωπος αυτός για άλλη μια φορά, ανάδειξε το πληθωρικό υποκριτικό του ταλέντο. Οι παραλήπτες αυτού του ταλέντου πάμπολλοι και σε εκείνη την αίθουσα και στην κοινωνία και στα ΜΜΕ. 

Εκθειάζεται από όλους ο Παυλόπουλος, ωσάν να μην έβαλε αυτός την τελευταία υπογραφή που καταδίκασε σε ντροπή την Μακεδονία μας και σε "μακεδονικό" λαό τους Σκοπιανούς. 

Τι είπε ο ανεκδιήγητος τέως; 

"Ο δικαστής οφείλει να ερμηνεύει τους κανόνες δικαίου με γνώμονα τα προτάγματα της δημοκρατίας και της ελευθερίας". 

Ο ίδιος όμως που τώρα τριγυρνά παντού και κάνει ομιλίες ως επίτιμος καθηγητής της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, δεν σεβάστηκε κανέναν κανόνα δικαίου, μήτε την δημοκρατία μήτε την ελευθερία μήτε την ιστορία.

Αυτή την ιστορία που γράφτηκε με αίμα, για να μπορεί ο κάθε τυχάρπαστος σήμερα να υποκρίνεται τον πατριώτη. 

Και κάπου μέσα στον λόγο του δήλωσε και το εξής "ωραίο": ..."τα άδηλα και τα κρύφια" κατά την άσκηση των αρμοδιοτήτων εκ μέρους των οργάνων του κράτους είναι αδιανόητα, με την έννοια ότι η προσφυγή -δήθεν- στην εξυπηρέτηση αναγκών δημόσιου συμφέροντος δεν είναι νοητό να "απομυζά" την ικμάδα της ελευθερίας...

Αυτά τα λόγια ξεπετάχτηκαν από το στόμα αυτού του ανθρώπου που βιάστηκε σαν παλαβός να υπογράψει την συμφωνία του Τσίπρα με τον Ζάεφ, καταπατώντας τους Έλληνες που κατήγγειλαν με κάθε δημοκρατικό κι έντιμο τρόπο αυτή την συμφωνία. 

Ο Παυλόπουλος που είναι γεμάτος με "άδηλα και κρύφια" κάνει μαθήματα σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων! Προφανέστατα, γι΄ αυτόν και τους ομοίους του οι Έλληνες που υπερασπίζονται την Μακεδονία είτε δεν έχουν δικαιώματα είτε δεν είναι άνθρωποι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου