Δείτε τι συμβαίνει στη Σουηδία! Μετά από δεκαετίες αποτυχημένης παγκοσμιοποίησης, η νέα κυβέρνηση βάζει πρώτα τους πολίτες!


 25/10/2022

Προτεραιότητες της νέας σουηδικής κυβέρνησης είναι τα μέτρα κατά της παράνομης μετανάστευσης και του αυξημένου εγκλήματος, δύο σοβαρά προβλήματα που οφείλονται στην παγκοσμιοποιητική αριστερά και οδηγούν σε αφανισμό την ίδια την Σουηδία

Η Σουηδία έκανε μια απότομη στροφή προς τα δεξιά τον προηγούμενο μήνα, απολύοντας τους αριστερούς σοσιαλδημοκράτες που κυριάρχησαν στην κυβέρνηση για το μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας της χώρας. 

Με την σχηματισμό μιας νέας συντηρητικής κυβέρνησης την προηγούμενη εβδομάδα, κυριαρχεί πια η ελπίδα ότι οι πολίτες της χώρας, άνδρες και γυναίκες, θα καρπωθούν τώρα τους καρπούς της εργασίας τους. 

Ο νέος πρωθυπουργός της Σουηδίας Ουλφ Κρίστερσον ανακοίνωσε αναπροσαρμογή σε πολλά εθνικά ζητήματα, με πιο σημαντικό και οξύ πρόβλημα ανάμεσά τους αυτό της μετανάστευσης. 

Για δεκαετίες η Σουηδία είχε μια χαλαρή πολιτική για τους μετανάστες, αγνοώντας τις προκλήσεις της ενσωμάτωσης στην σουηδική κοινωνία εκατομμυρίων ανθρώπων από όλο τον κόσμο, ιδιαίτερα μάλιστα από ισλαμικές χώρες. Τα αποτελέσματα είναι τραγικά. Τα εγκλήματα βιασμού έχουν αυξηθεί κατά 2.200% από το 1975, με 42.936 περιπτώσεις να έχουν αναφερθεί τα τελευταία πέντε χρόνια. 61 μέρη στην Σουηδία είναι πλέον "απαγορευμένες" ζώνες, όπου η αστυνομία επιτρέπει στους εξτρεμιστές να δρουν ανεμπόδιστα επειδή είναι περισσότεροι.

 Ευτυχώς, αυτή η τρέλα θα τελειώσει τώρα. 

Το Fox News αναφέρει:

Μιλώντας στο κοινοβούλιο, ο Κρίστερσον υποσχέθηκε μια αναθεώρηση του Ποινικού Κώδικα και αυξημένες εξουσίες της αστυνομίας για την καταπολέμηση των εγκληματικών συμμοριών που τα τελευταία χρόνια γίνονται όλο και πιο ισχυρές και βίαιες. 

Καμία άλλη χώρα σε όλη την Ευρώπη δεν έχει την ίδια τάση στην βία όπως η Σουηδία: 53 θανατηφόροι πυροβολισμοί μέχρι στιγμής φέτος, συχνά πρόκειται για απροκάλυπτες εκτελέσεις, είπε ο Σουηδός πρωθυπουργός. "Η κυβέρνηση εξαπολύει τώρα την μεγαλύτερη επίθεση στην σουηδική κοινωνία κατά του οργανωμένου εγκλήματος".

 Υποσχέθηκε επίσης μια "παραδειγματική αλλαγή" στην μεταναστευτική πολιτική και ένα τέλος στις φιλελεύθερες μεταναστευτικές πολιτικές που ακολουθούνταν για δεκαετίες και μόλις τελευταία είχαν αρχίσει να αντιμετωπίζονται λίγο πιο σοβαρά από την προηγούμενη σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση.

Σύμφωνα με τον Κρίστερσον, η μετανάστευση στην Σουηδία ήταν μία βιώσιμη και οδήγησε σε κακή ένταξη, ανεργία, ανασφάλεια και πολλά άλλα προβλήματα. 

Μια τέτοια δραματική ανατροπή δεν θα ήταν δυνατή χωρίς την άνοδο των Σουηδών Δημοκρατών. Για χρόνια, το λαϊκιστικό συντηρητικό κόμμα κατηγορούνταν ως ναζί από τα μέσα ενημέρωσης και το πολιτικό κατεστημένο, επειδή κατήγγειλε τον αντίκτυπο στον πληθυσμό των ανοιχτών συνόρων και των πολιτικών υπέρ του εγκλήματος της Σουηδίας. 

Παρά την ενωμένη αντιπολίτευση, οι Σουηδοί Δημοκράτες έχουν αυξήσει τα ποσοστά τους σε κάθε εκλογική αναμέτρηση και είναι πλέον το δεύτερο ισχυρότερο κόμμα στην κυβέρνηση. Αυτή η άνοδος συνέπεσε με την παρακμή των κυρίαρχων συντηρητικών κομμάτων, τα οποία δεν είχαν άλλη επιλογή από το να συμπαραταχθούν με τους λαϊκιστές για να σχηματίσουν νέα κυβέρνηση. Η ατζέντα ιδιαίτερα τα θέματα της μετανάστευσης και του εγκλήματος, φέρει σταθερά την υπογραφή των Σουηδών Δημοκρατών. 

Τα επόμενα τέσσερα χρόνια προσφέρουν μία χρυσή ευκαιρία για να σωθεί μία χώρα που έχει διαγραφεί ως χαμένη υπόθεση από πολλούς δεξιούς. Ωστόσο, οι συντηρητικοί στην Σουηδία έχουν μια ισχνή πλειοψηφία και πρέπει να αντέξουν τις επερχόμενες επιθέσεις που στόχος τους είναι η ανατροπή της κυβέρνησης και η αποκατάσταση στην εξουσία της παγκοσμιοποιητικής αριστεράς.

Πηγή: https://www.thegatewaypundit.com/2022/01/2020-broke-6-covid-deaths-caused-covid-finally-msm-catching/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου