Πρωθυπουργός Smith: Πρέπει να σταματήσει η δαιμονοποίηση των ανεμβολίαστων! Ζητώ συγγνώμη για την πολιτική εναντίον τους!


23/10/2022

H Danielle Smith, πρωθυπουργός της Αλμπέρτα (επαρχία του δυτικού Καναδά), ομολογεί τα εγκληματικά λάθη κατά την πανδημία του κορωνα-ιού και ζητά δημοσίως συγγνώμη από τους ανεμβολίαστους πολίτες. 

Κατά την διάρκεια της ετήσιας γενικής συνέλευσης του Ενωμένου Συντηρητικού Κόμματος, το Σάββατο, 22 Οκτωβρίου, μία δημοσιογράφος της Rebel News, η Selene Galas, ρώτησε την νέα πρωθυπουργό της Αλμπέρτα, εάν ζητά συγγνώμη από τους ανεμβολίαστους, οι οποίοι ζούσαν υπό το καθεστώς εκφοβισμού της κυβέρνησης. 

Η απάντηση που έλαβε ήταν ξεκάθαρη: "Μπορώ να ζητήσω συγγνώμη τώρα. Λυπάμαι βαθύτατα για κάθε άτομο που έγινε θύμα απαράδεκτων και ανάρμοστων διακρίσεων, επειδή δεν εμβολιάστηκε. Για κάθε δημόσιο υπάλληλο που απολύθηκε επειδή δεν εμβολιάστηκε. Και εύχομαι να επιστρέψει στην εργασία του, αν ακόμα το θέλει αυτό".

Μεταξύ άλλων, η πρωθυπουργός τόνισε ότι οι διώξεις των ανεμβολίαστων δεν ήταν φυσιολογικές και ως εκ τούτου θα επανεξετάσει το εύρος των εκκρεμών προστίμων και θα αναζητήσει νομικούς τρόπους, ώστε να χορηγηθεί αμνηστία στους ανεμβολίαστους που υπέστησαν τα πάνδεινα. 

Σύμφωνα με την Danielle Smith, πρέπει να ακολουθηθεί η πολιτική του εμβολιασμού για προστασία, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να δαιμονοποιούνται οι άνθρωποι που κάνουν μία διαφορετική επιλογή. Αυτή η δαιμονοποίηση των ανεμβολίαστων, τόνισε η πρωθυπουργός της Αλμπέρτα, πρέπει άμεσα να σταματήσει. 

Πληροφορίες από Rebel News & lemediaen442.fr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου