Ο χάρτης της "Μεγάλης Μακεδονίας" των Σκοπιανών


1/11/2022

Ας δούμε αυτόν τον χάρτη και ας κατανοήσουμε επιτέλους τους πραγματικούς στόχους των Σκοπιανών, η υλοποίηση των οποίων ξεκίνησε με την ψευδοσυμφωνία που υπέγραψε ο Τσίπρας με τον Ζάεφ.

Αν την ακύρωνε ο διάδοχός του ο Μητσοτάκης, θα καταφέρναμε να ανατρέψουμε έγκαιρα την αλυτρωτική πολιτική των Σκοπιανών, και ταυτοχρόνως θα βάζαμε τέλος στην ιστορική κλοπή που εδώ και δεκαετίες διαπράττουν οι σλάβοι.

Δυστυχώς, η ψευδοσυμφωνία δεν ακυρώθηκε. Ο κάτωθι χάρτης αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά, κι ας είχε πρωτοκυκλοφορήσει  πριν τη υπογραφή της ντροπής. 

Οι σλάβοι λοιπόν που κατάφεραν να επιτύχουν τα ακατανόμαστα μέσω αυτής της ψευδοσυμφωνίας, παγιώνουν μέρα την μέρα, παγκοσμίως, την "μακεδονική" τους ταυτότητα και την "μακεδονική" τους γλώσσα. 

Ήδη πριν από δεκαετίες διακήρυτταν ότι οι Έλληνες είναι κλέφτες, και τα χωριά της Μακεδονίας μας είναι δικά τους. 

Τώρα, χάρη στο Τσιπρο-Μητσοτακέικο, μπορούν να λένε "επισήμως και προς πάσα κατεύθυνση" ότι μέσα στην Ελλάδα ζει "μακεδονική μειονότητα". 

Και το επόμενο βήμα τους, ας μην εθελοτυφλούμε πια, θα είναι, καθαρά και ξάστερα, η διεκδίκηση ολόκληρης της Μακεδονίας μας. 

Επιζητούν το  κράτος τους να φτάνει μέχρι τα όρια με την Λάρισα. 

Αν κάποιος ισχυριστεί ότι αυτά είναι εθνικιστικά σχέδια κάποιων Σκοπιανών και δεν πρέπει να δίνουμε σημασία, το κάνει αυτό εσκεμμένα και για να μας παραπλανήσει. Ας μην εθελοτυφλούμε άλλο! 

Οι Σκοπιανοί στην Ευρώπη και στο ΝΑΤΟ παγιώνονται ως "Μακεδόνες" με "μακεδονική" ιστορία, εξαιτίας της ψευδοσυμφωνίας των Πρεσπών, και το επόμενο βήμα τους είναι η επιδίωξη της κατάληψης της Μακεδονίας μας. Έρχονται στην Μακεδονία μας ως τουρίστες ή επιχειρηματίες, εγκαθίστανται ήσυχα ήσυχα εδώ, σπέρνουν την προπαγάνδα τους και περιμένουν. Και σε συνθήκες κατάλληλες γι΄ αυτούς, θα πάρουν και τα όπλα.

Το όνειρο των σλάβων για αρπαγή της Μακεδονίας μας συνεχίζεται, και συμπρωταγωνιστές στην υλοποίηση του ονείρου τους είναι, δυστυχώς και τραγικώς, και Έλληνες πολιτικάντηδες που γνωρίζουν ιστορία, αλλά προτιμούν την εξουσία και την τσέπη τους... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου