Συνωμοσιολόγος ή έχει δίκιο ο ιολόγος Bossche; Ο Δυτικός Πολιτισμός θα καταρρεύσει εξαιτίας των εμβολιασμένων και μόνη μας ελπίδα είναι τα ανεμβολίαστα παιδιά

31/10/2022

Συνωμοσία ή πραγματικότητα; Ο εμπειρογνώμονας εμβολιασμού Geert Vanden Bossche: Οι εμβολιασμένοι είναι υπεύθυνοι για το επικείμενο τέλος του Δυτικού Πολιτισμού

Ο ανεξἀρτητος ιολόγος και εμπειρογνώμονας εμβολίων Geert Vanden Bossche έστειλε ένα νέο μήνυμα στον κόσμο σχετικά με το τι πρόκειται σύντομα να συμβεί εξαιτίας του εγχειρήματος Operation Warp Speed.

 Ο πρώην υπάλληλος του ιδρύματος του Μπιλ και της Μελίντα Γκέιτς τονίζει ότι ένα μέρος του Δυτικού Πολιτισμού διανύει καταστροφική περίοδο και θα καταρρεύσει. Κατά την γνώμη του, ένοχοι είναι κυρίως οι "πλήρως εμβολιασμένοι".

 Μόλις η εξαρτώμενη από τα αντισώματα (ADE) και άλλες μορφές AIDS (VAIDS) πάρουν την πορεία τους μέσα στα σώματα των εμβολιασμένων, τότε τα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης, παντού, θα καταρρεύσουν γρήγορα, γιατί θα κατακλυστούν από αρρώστους και ετοιμοθάνατους ασθενείς. 

Ολόκληρα νοσοκομειακά συστήματα και εταιρείες υγειονομικής περίθαλψης είναι πολύ πιθανό να καταρρεύσουν υπό το βάρος όλων αυτών των ασθενειών και του θανάτου, γεγονός που με την σειρά του θα οδηγήσει στην κατάρρευση της κοινωνίας όπως την γνωρίζουμε σήμερα. (Επίσης να σημειωθεί ότι το 2021 ο ιολόγος Bossche προειδοποίησε ότι η προσπάθεια καταπολέμησης της πανδημίας μέσω εμβολιασμών θα ενθαρρύνει μόνο την εμφάνιση και εξάπλωση νέων "παραλλαγών"). 

"Οι υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας θα θεωρηθούν υπεύθυνοι και υπόλογοι για τις δραματικές συνέπειες που μπορεί να έχει αυτός ο ανθρώπινος βιολογικός πειραματισμός" έγραψε ο Bossche στον ιστότοπο του Voice for Schience.

 Bossche: Τα ανεμβολίαστα παιδιά είναι το μοναδικό μέλλον της ανθρωπότητας

 Το τζίνι έχει ήδη βγει από το μπουκάλι, κάτι που σημαίνει ότι δεν υπάρχει γυρισμός. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είπε ο Bossche, είναι να παρακολουθούμε πώς εξελίσσονται τα πράγματα και να ελπίζουμε για το καλύτερο - αν και δεδομένης της τρέχουσας εξέλιξης δεν έχουμε πολλούς λόγους που μας κάνουν να ελπίζουμε. 

Ο Bossche προβλέπει ότι άλλο ένα "κύμα" της γρίπης Fauci θα σαρώσει τον δυτικό κόσμο. Μεταφέρεται (η γρίπη) από τους πλήρως εμβολιασμένους ανθρώπους που έχουν μετατραπεί σε εργοστάσια περιπατητικών πρωτεϊνών και μολύνουν τον κόσμο με τις τοξίνες που συνεχίζουν να εκκρίνουν τα σώματά τους.

 Μόλις αναδυθεί αυτό το νέο κύμα, όλα θα συμβούν γρήγορα, προειδοποιεί ο Bossche. Τα πλήρως εμβολιασμένα άτομα, παντού, θα προσβληθούν από πολύ πιο σοβαρές ασθένειες από πριν, καθώς το ανοσοποιητικό τους σύστημα δεν λειτουργεί πια σωστά και τους αφήνει ανυπεράσπιστους.

Αυτό το νέο κύμα, λέει ο Bossche, δεν θα είναι μόνο μεταδοτικό, αλλά θα είναι και πιο λοιμογόνο, δηλαδή θα είναι πολύ πιο θανατηφόρο από οποιοδήποτε προηγούμενο στέλεχος ή υποπαραλλαγή.

Οι απώλειες θα είναι τεράστιες, σύμφωνα με τον Bossche. "Κυριολεκτικά, οι εμβολιασμένοι δεν έχουν καμία απολύτως προστασία". 

Η μόνη πραγματική μας ελπίδα, τονίζει ο ιολόγος, είναι ότι τα ανεμβολίαστα παιδιά και άλλοι άνθρωποι σε αναπαραγωγική ηλικία θα δημιουργήσουν την νέα γενιά ανθρώπων - σε περίπτωση που συμβεί η μαζική εξαφάνιση που προβλέπει ο επιστήμονας. 

Το αν θα παραμείνει τίποτα μετά από ένα τέτοιο γεγονός, μένει να φανεί, αλλά ο Bossche υποστηρίζει ότι είναι το μόνο που μπορούμε να περιμένουμε, καθώς το Operation Warp Speed περνά στις επόμενες φάσεις.

Δεν συμφωνούν όλοι με τον Bossche, όπως για παράδειγμα ο εξελικτικός βιολόγος James Lyons-Weiler, ο οποίος είναι πεπεισμένος ότι πολλοί άνθρωποι, εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι, θα είναι καλά, σε περίπτωση που εμφανιστεί ένας άλλος τύπος κορωνοϊού, στην κλίμακα που περιμένει ο Bossche. 

Η εξέλιξη  απλά δεν θα επιτρέψει  να εμφανιστεί ένας ιός που είναι θανατηφόρος και εξαιρετικά μεταδοτικός, λέει ο Lyons-Weiler. Ορισμένοι ιοί θα μπορούσαν ενδεχομένως να εξαπλωθούν στην ανθρωπότητα. Αλλά, το τέλος του πολιτισμού; Αυτό δεν ισχύει.

Ένας άλλος επιστήμονας, ο Steve Kirsch, είναι πιο κοντά στις απόψεις του Bossche. Επειδή ο Bossche ήταν "εξαιρετικά ακριβής" με τις προβλέψεις του, ο Kirsch λέει πως πιθανόν να ζήσουμε μία Αποκάλυψη εξαιτίας της ανοσολογικής αποτυχίας. 

Η γιατρός και συνιδρυτής του Παγκόσμιου Συμβουλίου Υγείας Tess Lawrie λέει: "Συμφωνώ ότι η ανθρωπότητα βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο και ότι πολλοί άνθρωποι είναι πιθανόν να πεθάνουν τα επόμενα χρόνια". 

Πηγή: https://www.naturalnews.com/2022-10-28-expert-vaccinated-responsible-end-western-civilization.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου