Το σύγχρονο Μακεδονικό Μαρτύριο και το δέρμα του σκλάβου


30/11/2022

"Ψόφιες κυβερνήσεις που μας πλακώνουν και μας καταπλακώνουν με τις ανοησίες τους", Ίων Δραγούμης - Ξέρετε ποια ώρα είναι τώρα; Η ώρα που θα χάσουμε την Μακεδονία μας και θα χαθούμε από τον χάρτη... 

Τσίπρας και Μητσοτάκης. Δύο πρωθυπουργοί, των οποίων ο μεγαλύτερος προσωπικός εχθρός τους είναι η Ελλάδα. Ποιος είναι ο κακός και ποιος ο χειρότερος; Δεν μπορεί να απαντηθεί το ερώτημα, γιατί και ο ένας και ο άλλος έχουν κερδίσει με τις ανθελληνικές αντοχές τους, επάξια, και τους δύο χαρακτηρισμούς. 

Το δυστύχημα όλων μας είναι ότι αυτοί οι δύο παίζουν με την εξουσία και τον πρωθυπουργικό θρόνο. Θα περίμενε κανείς, μετά την υπογραφή της ψευδοσυμφωνίας του Τσίπρα με τον Ζάεφ, και τον απόλυτο σεβασμό του Μητσοτάκη σ΄ αυτήν την ψευδοσυμφωνία, θα περίμενε κανείς να έχουν πάρει την κατιούσα τα ποσοστά των ιδίων και των κομμάτων τους. Αλλά, αλίμονο! Η εξουσία τους στέκει καλά, όπως την θέλουν, εναλλασσόμενη και αντιπατριωτική. 

Για να τους εξοστρακίσουμε οι Έλληνες από την εξουσία, θα πρέπει να πονούμε αβάσταχτα με την προδοσία της Μακεδονίας μας. Θα πρέπει, μετά και την αναγνώριση από το Πρωτοδικείο της Φλώρινας της "μακεδονικής" γλώσσας των Σκοπιανών, να έχουμε τόσο πολύ αηδιάσει με την βάναυση αλλοίωση της ιστορίας της Ελλάδας και της Μακεδονίας μας, τόσο πολύ που δεν θα μπορούσαμε σήμερα να συζητούμε για τίποτα άλλο παρά για την προδοσία του έθνους μας. Αλλά, αλίμονο!

Σήμερα, περπατώντας ανάμεσα στους Έλληνες, στο δρόμο, στα πεζοδρόμια, στα καταστήματα, γενικά παντού, έστησα το αυτί μου για να ακούσω ποια θέματα, σήμερα, απασχολούν τους συμπατριώτες μου. Όχι από περιέργεια. Ήθελα να τους ακούσω να μιλούν και να καταδικάζουν το Πρωτοδικείο της Φλώρινας που αναγνώρισε, μέσα στην Μακεδονία μας, "μακεδονική" γλώσσα για τους Σκοπιανούς. Ήθελα να μοιραστώ μαζί τους το αβάσταχτο βάρος που πλακώνει το στήθος μου, ήθελα να νοιώσω ότι όλοι οι Έλληνες συμπάσχουμε μαζί, τούτες τις τραγικές για τον Ελληνισμό ώρες. Αλλά, αλίμονο!

Ούτε από ένα στόμα δεν άκουσα να ξεπετιούνται λέξεις για την Μακεδονία μας! Όλοι απορροφημένοι στην μικρούλα ζωή τους, που θέλουν να την "στολίσουν" με περισσότερα υλικά αγαθά. Όλοι, ποτισμένοι από την μιζέρια που τόσο απλόχερα τους προσφέρει η ελληνική, κρατική και ιδιωτική, τηλεόραση και όλα τα ΜΜΕ. Όλοι φαγωμένοι από τον ίδιο τους τον εαυτό, που δεν έμαθε να ξεχωρίζει το σημαντικό από το ασήμαντο και κατά συνέπεια είναι, αυτός ο εαυτός τους, ανίκανος να συνειδητοποιήσει ότι οι σλάβοι πετυχαίνουν, βιάζοντας την ιστορία της Μακεδονίας μας, να επικρατήσουν στην γη ως "μακεδονικός" λαός. 

Αυτή η αναγνώριση θα έχει τραγικές συνέπειες για την πατρίδα μας. Γιατί αυτοί οι σλάβοι, όπως ακριβώς οι Βούλγαροι κομιτατζήδες προσπάθησαν να αρπάξουν μέσα από τα χέρια των Ελλήνων την αιώνια ιστορία τους για να φτιάξουν την δική τους "Μακεδονία", όπως αυτοί έτσι και οι σλαβοσκοπιανοί σήμερα στόχο έχουν την αναγνώριση "μακεδονικής" μειονότητας στην πατρίδα μας, την αρπαγή περιουσιακών στοιχείων από τους Έλληνες και την καθιέρωση, με την πάροδο του χρόνου, της δικής τους "Μακεδονίας". 

Το τραγικό είναι ότι οι σλάβοι κερδίζουν κατά κράτος εμάς τους Έλληνες, χωρίς να γίνεται πόλεμος. Αναίμακτα, "προοδευτικά", τσιπραίικα και μητσοτακικά. Με έναν λαό, εμάς τους Έλληνες, που δείχνει απόλυτα παραδομένος στην κατευθυνόμενη από την σύγχρονη εξουσία ραγιάδικη συμπεριφορά. 

Είμαστε σκλάβοι οι Έλληνες, ραγιάδες, ωχαδερφιστές, ψευτοβασιλιάδες, κακομοιριασμένοι, αλύτρωτοι, κλαψιάρηδες, μοιρολάτρες, ανιστόρητοι και φοβισμένοι. Όλα τα κακά που μας συμβαίνουν, τα χρεώνουμε στους ψευτοπρωθυπουργούς και στις μεγάλες δυνάμεις. Αλλά, τι κάνουμε εμείς; Τίποτα, δεν κάνουμε τίποτα! Ούτε καν λέμε τίποτα! 

Το πνεύμα μας το αφήνουμε να νεκρώνει από εφήμερα προβλήματα που μας τα σερβίρει η εκάστοτε εξουσία, και δεν συνειδητοποιούμε καν ότι όσο νεκρώνει το πνεύμα μας, πεθαίνει και η ψυχή μας. 

Αυτός ο πνευματικός μαρασμός και ο θάνατος της ψυχής μας, είναι το σύγχρονο Μακεδονικό Μαρτύριο! Τίποτα δεν θα μείνει όρθιο στο έθνος μας, αν δεν αντισταθούμε, πρώτα με το πνεύμα μας κι έπειτα με ό,τι άλλο χρειαστεί! 

Πρέπει να σκεφτούμε πατριωτικά, μακριά από κομματικές και ωχαδερφίστικες παρωπίδες, πρέπει να σκύψουμε ξανά με ευλάβεια και σεβασμό πάνω από τις ηρωικές πράξεις των Μακεδονομάχων μας, πρέπει να αποτινάξουμε από πάνω μας το δέρμα του σκλάβου. Γιατί αυτό το δέρμα βολεύει πολύ, μα πάρα πολύ, τους πολιτικάντηδες που προδίδουν την Μακεδονία μας και παραμένουν ατιμώρητοι, καθώς επίσης βολεύει πολύ, μα πάρα πολύ, και τις τωρινές ισχυρές δυνάμεις που εξυπηρετούν τα δικά τους συμφέροντα. 

Αν δεν αντισταθούμε στο σύγχρονο Μακεδονικό Μαρτύριο τώρα, και αν δεν αποτινάξουμε από πάνω μας το δέρμα του σκλάβου, τότε οι Μακεδόνες θα χαθούμε από τον χάρτη, τότε το έθνος μας θα σβήσει, όχι αργά, αλλά όλο και πιο γρήγορα, όλο και πιο απόλυτα. Και να μην ξεχνούμε ότι μετά την αναγνώριση της "μακεδονικής" μειονότητας, θα γίνει και η αναγνώριση της "τουρκικής" μειονότητας στην Θράκη μας, για την οποία εργάζονται συστηματικά και για πολλά χρόνια οι Τούρκοι. 

Νίκη Μάρκου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου