Η απόκοσμη σιωπή του Ιερώνυμου και του Βαρθολομαίου

 

1/12/2022

Μοιραία απαξίωση του έθνους των Ελλήνων από την εκκλησία της Ελλάδας και το οικουμενικό πατριαρχείο. 

Οι ώρες που ζούμε είναι απολύτως επικίνδυνες, με την πλειοψηφία του ελληνικού λαού να μην συνειδητοποιεί καν τους τωρινούς και μελλοντικούς κινδύνους που απορρέουν από την ψευδοσυμφωνία των Πρεσπών του Τσίπρα με τον Ζάεφ, και στην συνέχεια, με την πρόσφατη αναγνώριση από το Πρωτοδικείο Φλώρινας της ύπαρξης "μακεδονικής"γλώσσας των Σκοπιανών και την δημιουργία κέντρου εκμάθησης αυτού του τερατουργήματος μέσα στην ίδια την Μακεδονία, μέσα στην ίδια την Ελλάδα. 

Είναι κατανοητό για τους νοήμονες ανθρώπους ότι η κυβέρνηση και η αντιπολίτευση κατάπιαν την γλώσσα τους για το θέμα της "μακεδονικής" γλώσσας, αφού οι πολιτικάντηδές τους με την προδοτική πολιτική τους αποτελούν την αιτία του εθνικού μας προβλήματος.

Όμως, δεν είναι καθόλου κατανοητό για τους νοήμονες ανθρώπους, πώς ένα Πρωτοδικείο της Μακεδονίας μας, έπραξε αυτό το έγκλημα. 

Ούτε είναι κατανοητή για τους νοήμονες ανθρώπους η απόλυτη βουβαμάρα της εκκλησίας της Ελλάδας του Ιερώνυμου και του οικουμενικού πατριαρχείου του Βαρθολομαίου. 

Εντάξει, αντάλλαξαν χειραψίες και φιλιά και πολιτικάντικα λόγια, και χάρηκαν με την ψευδοσυμφωνία των Πρεσπών. 

Αλλά, να αποδεχθούν το "κέντρο μακεδονικής γλώσσας", με απόλυτη και απόκοσμη βουβαμάρα; Αυτό ξεπερνά και την λογική και τις ψυχοπνευματικές αντοχές των Ελλήνων πατριωτών. 

Είναι βέβαιο ότι ξέρουν ποιους κινδύνους διατρέχει η πατρίδα μας με την "αναγνώριση μακεδονικής γλώσσας" που ουσιαστικά είναι ανύπαρκτη γλώσσα. Οι σλάβοι μιλούν σλαβικά, και οι Μακεδόνες από τα βάθη της προϊστορίας μιλούσαν, και πάντα μιλούν, μόνο ελληνικά. Ωστόσο, οι σλαβοσκοπιανοί μετά από δύο διαδοχικές νίκες υπέρ των συμφερόντων τους, με την Ελλάδα να υπογράφει αναίτια και απόλεμα την καταδίκη της, είναι βέβαιο ότι θα αποθρασυνθούν. Ήδη βλέπουν το όραμα της μεγάλης δικής τους "Μακεδονίας" να ζωντανεύει, σύμφωνα και με τις επιθυμίες και επιδιώξεις των μεγάλων δυνάμεων της εποχής μας. Εξάλλου, σ΄ αυτές τις δυνάμεις υποκύπτουν και οι Έλληνες πολιτικάντηδες, με το αζημίωτο βέβαια στο προσωπικό τους επίπεδο.

Κατά συνέπεια, ο Ιερώνυμος και ο Βαρθολομαίος είναι συνυπεύθυνοι, μαζί με τους πολιτικάντηδες και τους δικαστές και τα συστημικά ΜΜΕ (που θάβουν το πρόβλημα υπέρ του άκρατου πλουτισμού τους), είναι συνυπεύθυνοι για το εθνικό έγκλημα εις βάρος της Μακεδονίας μας καθώς και για τις επερχόμενες πολεμικές περιπέτειες στην Μακεδονία μας. Ίσως, είναι πιο πάνω και από συνυπεύθυνοι. Είναι οι ηθικοί αυτουργοί ενός εθνικού εγκλήματος που θα μπορούσαν να το σταματήσουν, αλλά αυτοί το επιβράβευσαν και μέχρι σήμερα διασκεδάζουν εις βάρος των Ελλήνων πατριωτών. 

Ναι, οι συγκεκριμένοι εκκλησιαστικοί ηγέτες διασκεδάζουν στα διαμερίσματά τους, ενώ προς την ελληνική κοινωνία τηρούν απόκοσμη σιωπή, την ώρα που το έθνος μας καταρρέει. Θεωρητικά τουλάχιστον αυτοί οι δύο θα έπρεπε να εκπροσωπούν τον Θεό και την Ελληνική Ιστορία την Αιματοβαμμένη. Γι΄ αυτό είναι πιο καταδικαστέοι σε σύγκριση με τους υπόλοιπους ανθέλληνες.

Ανάθεμα σε τέτοιους παπάδες που με την απόκοσμη σιωπή τους βάζουν σε κίνδυνο την Μακεδονία και την Ελλάδα μας. 

Νίκη Μάρκου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου