Προκόπης Παυλόπουλος: Ο κακάσχημος και οι τίτλοι διάκρισης που κερδίζει μετά την προδοσία της Μακεδονίας μας

 

3/12/2022

Σε απόσταση αναπνοής από την προδοτική απόφαση του Πρωτοδικείου Φλώρινας να αναγνωρίσει "μακεδονική" γλώσσα στους σλαβοσκοπιανούς, η Ακαδημία Αθηνών, γερασμένη, ανάλγητη πια και αποπροσανατολισμένη από το έθνος μας, δίνει στον Προκόπη Παυλόπουλο άλλη μία τιμητική διάκριση.

Η αποκαλούμενη Τρίτη Τάξη της Ακαδημίας Αθηνών, δηλαδή η Τάξη Ηθικών και Πολιτικών Επιστημών, εξέλεξε ομόφωνα τον Προκόπη Παυλόπουλο, τ. πρόεδρο της ελληνικής δημοκρατίας, ως αντιπρόεδρο της Τάξης για το 2023 και το 2024. Αυτό το γεγονός έλαβε χώρα χθες, 2 Δεκεμβρίου.

 Δηλαδή, δεν αρκέστηκε η Ακαδημία να τον εντάξει στους κόλπους της, τον έκανε, ομόφωνα παρακαλώ, και αντιπρόεδρο. 

Έτσι, για να μην λησμονούμε την πρόσφατη τραγωδία της ελληνικής ιστορίας, όσο κι αν είναι κουραστική η αναφορά στους τίτλους που κερδίζει συνεχώς ο Προκόπης Παυλόπουλος, θ υ μ ί ζ ο υ μ ε ότι αυτός ο άνθρωπος έβαλε την τελευταία υπογραφή, βιαστικά βιαστικά, στην ψευδοσυμφωνία των Πρεσπών που έδωσε στους σλαβοσκοπιανούς όνομα και ιστορία της Μακεδονίας μας. 

Θα μπορούσε να ανατρέψει τα πάντα, αλλά φάνηκε τόσο μικρός και ποταπός, βάζοντας ταφόπλακα στην ιστορία του έθνους μας. 

Ανταμείβεται σωρηδόν μέσα στην ελληνική κοινωνία από όλους εκείνους που θεωρούν ότι η υπεράσπιση της Μακεδονίας μας τώρα πια γίνεται μόνο από μισαλλόδοξους κατάπτυστους Έλληνες (βλέπε δηλώσεις ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ).

 Επίσης, γιατί τα αποκαλούμενα πατριωτικά ΜΜΕ και ιστοσελίδες, προβάλλουν τον Παυλόπουλο ως τιμητή του ελληνικού έθνους; 

Σ΄ αυτήν την χώρα έχουμε ξεχάσει πραγματικά ποιοι είμαστε και τι προσφέραμε στην ανθρωπότητα, ως Έλληνες, ως Μακεδόνες! Τραγικό!... 

Διευκρίνηση: Είναι κακάσχημος ο Παυλόπουλος όχι λόγω της εμφάνισής του, αλλά λόγω της ψυχής και του πνεύματός του που οδήγησαν το χέρι του να υπογράψει το ΦΕΚ της προδοσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου