Αντώνης Σαμαράς: Έστειλε την εθνική του συνείδηση σε τόπο επικίνδυνο


 8/12/2022

Όχι, δεν ήμασταν εκεί για να βγάλουμε αυτή την φωτογραφία. Εξάλλου, αν ήμασταν, θα μας πετούσαν με τις κλωτσιές έξω από τον χώρο όπου ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς παρουσίασε το ίδρυμα με τ΄ όνομά του. Γιατί εμείς θα μιλάγαμε για το μέγα εθνικό θέμα που αυτοί κουκουλώνουν με κάθε θεμιτό και αθέμιτο τρόπο.

Από ιδρύματα και φορείς και ΜΚΟ, έχει γεμίσει ο τόπος. Τι θα προσφέρει λοιπόν ο Σαμαράς στην πατρίδα με τον νέο του φορέα; Τίποτα.

Στην φωτογραφία (που είναι από το Πρώτο Θέμα) βλέπουμε τον Σαμαρά με τους φίλους του, Καραμανλήδες, Μητσοτάκηδες, Ιερώνυμος, βουλευτές και πολιτευτές της ΝΔ και των συνεργατών της, όπως π.χ. ο Βενιζέλος, όλοι μαζεμένοι εκεί, ενωμένοι - δυνατοί. 

Το είπε και ο Αντώνης, ότι η παρουσία όλων στέλνει μήνυμα ενότητας της ΝΔ στην ελληνική κοινωνία. Ευτυχώς, δηλαδή, γιατί είχαμε μια ανησυχία, μήπως διασπαστεί αυτό το κόμμα, και τι θα κάναμε τότε...

Είναι ενωμένοι: Όλοι μαζί σιώπησαν στην πρόσφατη απόφαση του Πρωτοδικείου Φλώρινας που αναγνώρισε στους σλαβοσκοπιανούς "μακεδονική" γλώσσα. 

Αντί να ταρακουνηθεί ολόκληρη η Ελλάδα απ΄ άκρη σ΄ άκρη, αυτοί οι ενωμένοι-δυνατοί φρόντισαν να μην παρουσιαστεί καν το νέο εθνικό έγκλημα στα ΜΜΕ! 

Ευτυχώς, όμως, μέσω του ιδρύματος του Αντώνη, θα είναι η ΝΔ και πάλι σε θέση να τονίζει την εθνική περηφάνια των γαλάζιων. Εμείς όμως ξέρουμε και νοιώθουμε στο πετσί μας ότι η γαλάζια περηφάνια είναι ίδια με την κοκκινωπή περηφάνια του ΣΥΡΙΖΑ, και πηγή της είναι η ενδοτικότητα και η άνανδρη και άνευ λόγου οπισθοχώρηση στα εθνικά μας θέματα.

Ο Αντώνης που έσκιζε τα ρούχα του για να υπερασπιστεί την Μακεδονία μας, κατάπιε την γλώσσα του κι έστειλε την εθνική συνείδησή του στον επικίνδυνο τόπο όπου είναι μαζεμένες οι συνειδήσεις των γαλαζο-κοκκινο-πράσινων πολιτικών της εποχής μας: ο τόπος αυτός είναι γεμάτος λεφτά και εξουσία, αλλά ΑΔΕΙΟΣ από το ελληνικό έθνος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου