Christian Perronne, γιατρός, για Covid-19: Ήταν, και είναι, μια πανδημία φόβου και διαφθοράς


 8/12/2022

Ο Christian Perronne, Γάλλος γιατρός και πανεπιστημιακός καθηγητής, επιμένει: Ο κορωνα-ιός δεν ήταν, ούτε είναι, επικίνδυνος όσο τον παρουσιάζουν! Πρόκειται για μια πανδημία φόβου και διαφθοράς!

Σε συνέντευξη που έδωσε ο Christian Perronne, στην εφημερίδα FranceSoir με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του "33 ερωτήσεις στις οποίες δεν έχουν απαντήσει ακόμα", μίλησε όπως ακριβώς και κατά της διάρκεια της αποκαλούμενης πανδημίας του κορωνα-ιού: Καταδίκασε δηλαδή τον υποχρεωτικό εμβολιασμό της ανθρωπότητας που επιβλήθηκε χωρίς να έχουν διενεργηθεί οι αναγκαίες μελέτες για την αποτελεσματικότητα και τις παρενέργειες των εμβολίων.

Μεταξύ άλλων, ο Christian Perronne τόνισε: "Προκάλεσαν μεγάλο φόβο στους Γάλλους (και σε όλους τους λαούς της γης)... Φόβιζαν τους ανθρώπους κάθε μέρα. Τον προηγούμενο Ιούλιο, η θνησιμότητα από αυτόν τον ιό ήταν μόλις 0,002%. 

Ήταν, λοιπόν, μια πανδημία φόβου, χειραγώγησης και οικονομικών σκανδάλων που ξέσπασαν παντού"

Σε αυτά τα σκάνδαλα εμπλέκονται ΠΟΥ, κυβερνήσεις, φαρμακοβιομηχανίες, ΜΜΕ κ.ά..

Στην πραγματικότητα, η πηγή του κακού, όπως τόνισε ο Perronne, είναι μια μικρή ομάδα δισεκατομμυριούχων που θέλουν να ελέγχουν τον κόσμο. Οι πράξεις των μελών της ομάδας συντονίζονται από ιδιωτικά γραφεία συμβούλων... 

Αυτά τα γραφεία υπάρχουν σε όλες τις χώρες, αφού, όπως είπε ο Perronne, βλέπουμε σχεδόν παντού να λαμβάνονται οι ίδιες αποφάσεις (Ελλάδα, Γαλλία, Ισπανία, Αυστραλία κ.λπ.).

Κατά την γνώμη του , τρία είναι "τα μεγαλύτερα σκάνδαλα", κατά την διάρκεια αυτής της πανδημίας: Οι περιορισμοί και οι απειλές που σχετίζονται με την χρήση θεραπειών που λειτουργούν όπως η υδροξυχλωροκτίνη, η χρήση πειραματικών προϊόντων που ονόμασαν εμβόλιο και η πολιτική και ιατρική κλιμάκωση που δημιουργήθηκε "τεχνητά", γύρω από τα διαφορετικά κύματα της επιδημίας. 

Σύμφωνα με τον Perronne, ο Covid είναι μία ασθένεια του αναπνευστικού όπως κάθε άλλη. Η θνησιμότητα είναι εξαιρετικά χαμηλή. Συναντάμε σοβαρά κρούσματα με θανάτους όπως συμβαίνει με κάθε ιό του αναπνευστικού.

Και για άλλη μια φορά ο Perronne έστειλε το μήνυμα ότι δεν πρέπει να εμβολιαστούν τα παιδιά με αυτά τα εμβόλια και σύστησε στους ανθρώπους να παραμείνουν ήρεμοι, να απομακρυνθούν από τους φόβους τους και επιτέλους να αρχίσουν να αισθάνονται ελεύθεροι και απαλλαγμένοι από αυτήν την πανδημία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου