Κατώτερος των αναγκών του έθνους μας και ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος - Τι είπε στον Μητσοτάκη

 6/12/2022

Κάποτε πιστεύαμε ότι ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος εκπροσωπεί επάξια τον Ελληνισμό. Δυστυχώς, μετά την υπογραφή της ψευδοσυμφωνίας των Πρεσπών, και την μη αντίδρασή του, η εμπιστοσύνη ράγισε. Και με τα λόγια καλωσορίσματος του πρωθυπουργού Μητσοτάκη, σήμερα, διαλύθηκε και η τελευταία μας ψευδαίσθηση. 

Ο Μητσοτάκης του είπε ότι είναι γέφυρα συμφιλίωσης και αποκούμπι για την ελληνική μειονότητα. Αλλά, ο Αρχιεπίσκοπος δεν στάθηκε αποκούμπι για την οικογένεια του δολοφονημένου από τους Αλβανούς Κωνσταντίνου Κατσίφα. 

Και ο Αναστάσιος ανταπέδωσε το καλωσόρισμα, λέγοντάς του ότι πρέπει να συνεχίσει το έργο της συμφιλίωσης στην Βαλκανική χερσόνησο. 

Δηλαδή, για τον Αναστάσιο, καλά κάνει και δεν απαντά ο Μητσοτάκης στον Ράμα που μας αποκάλεσε, σήμερα, απατεώνες. Αρκεί να βοηθήσει, ο Μητσοτάκης, ώστε η Αλβανία να ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ε, δεν πειράζει άμα βρίζουν οι Αλβανοί τους Έλληνες, τι έγινε; Οι δουλειές των ισχυρών να γίνονται, κι ας ποδοπατιέται το έθνος μας. 

Επίσης, πού βλέπει το συμφιλιωτικό έργο του Μητσοτάκη στα Βαλκάνια ο Αναστάσιος; Στο γεγονός ότι ο πρωθυπουργός συγχαίρει την απόφαση του Πρωτοδικείου Φλώρινας που αναγνωρίζει "μακεδονική" γλώσσα των σλάβων μέσα στην ίδια την Μακεδονία μας; 

Συμφιλίωση, προφανώς, για τον Αναστάσιο και τον Μητσοτάκη, σημαίνει: Η Ελλάδα σκύβει το κεφάλι και υποτάσσεται στα συμφέροντα των ξένων. 

Κατώτερος των αναγκών του μεγάλου έθνους μας και ο Αναστάσιος και ο Μητσοτάκης. Τραγικό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου