Τίρανα: Ξανά, πολύ μικρός και πολύ λίγος ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης


6/12/2022

Συναντιούνται στα Τίρανα Ευρωπαίοι και Βαλκάνιοι, σήμερα, για να συζητήσουν και να εμπορευτούν, τι θα δώσει ο ένας, τι θα πάρει ο άλλος, πότε και γιατί... Εμείς, πάντως, ανήκουμε σ΄ αυτούς που θα δώσουν, χωρίς να πάρουν τίποτα, με υπογραφή του πρωθυπουργού Μητσοτάκη. Ο οποίος Μητσοτάκης θα έπρεπε να φύγει από την Αλβανία, πριν καν γίνει η συνάντηση. Γιατί;

Από σεβασμό στην πατρίδα μας, την οποία εκπροσωπεί! Αφού, ο Ράμα της Αλβανίας πριν καν γίνει η συνάντηση, έδωσε συνέντευξη (ασχολήθηκαν ακόμα και τα συστημικά ελληνικά ΜΜΕ ΄ αυτήν), στην οποία έβρισε χυδαία την Ελλάδα. 

Εξαπατήσαμε, είπε ο Ράμα, είμαστε απατεώνες δηλαδή, κι έτσι μόνο καταφέραμε να μπούμε στην ΕΕ. Για την δική τους είσοδος στην ΕΕ, όμως, θέλουν την βοήθεια της Ελλάδας! 

Ένα είναι σίγουρο, για να χυδαιολογεί σε βάρος μας ο Ράμα, κάτι του έταξαν οι "μεγάλοι" της Ευρώπης, ενώ ταυτόχρονα και παρασκηνιακά, υποχρέωσαν τον Μητσοτάκη να παρευρεθεί στην συνάντηση και να μιλήσει και για πρόοδο στις σχέσεις Ελλάδας-Αλβανίας. 

Δεν μας τιμά η παρουσία του πρωθυπουργού στα Τίρανα, αντίθετα μας προσβάλλει βαθιά, αφού συντρώγει και συνπίνει με όλους αυτούς που μας θεωρούν απατεώνες. 

Όπως δεν πήγε στην Χειμάρρα λόγω κακοκαιρίας, έτσι έπρεπε να κάνει στροφή και να εγκαταλείψει την Αλβανία λόγω ύβρεων εις βάρος του ελληνικού λαού. 

Δυστυχώς, φάνηκε πολύ μικρός και πολύ λίγος, για άλλη μια φορά, ο Έλληνας πρωθυπουργός Μητσοτάκης που στην ουσία απάντησε στον Ράμα: Ευχαριστώ που μας βρίζετε, και ανταποδίδω με φιλία και υποστήριξη των συμφερόντων σας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου