Ανήκουστο: 13χρονο κορίτσι γίνεται κρυφά αγόρι με την βοήθεια των δασκάλων και εν αγνοία των γονιών της


5/1/2023

Πρόκειται για έναν εφιάλτη που καλείται να αντιμετωπίσει μία μάνα!  Η 13χρονη κόρη της γίνεται αγόρι με την βοήθεια κοινωνικού λειτουργού και δασκάλων, χωρίς αυτή να γνωρίζει το παραμικρό για την αλλαγή φύλου της κόρης της! Μιλά για σεξουαλική αρπαγή των παιδιών!...

Σύμφωνα με την The Epoch Time, ένας σχολικός σύμβουλος στο Μέιν των Ηνωμένων Πολιτειών, έδωσε σε έφηβο κορίτσι ένα "τσίντσερ στο στήθος" -το οποίο είναι μια συσκευή που χρησιμοποιείται για να συμπιέζει το στήθος και να δίνει την εμφάνιση μιας πιο αρρενωπής φιγούρας 13χρονου αγοριού. Αυτή την συσκευή την έδωσε στο 13χρονο κορίτσι για να γίνει... αγόρι, χωρίς όμως να ενημερώσει προηγουμένως τους γονείς.

Η μητέρα της, Amber Lavigne, ανακάλυψε την συσκευή στο υπνοδωμάτιο της κόρης της και η κοπέλα ομολόγησε ότι ένας σχολικός κοινωνικός λειτουργός, ο Sam Roy, της είπε κι αυτός ένα μυστικό, ότι δηλαδή άλλαξε το όνομά του και της ζήτησε να μην το πει στους γονείς της, κάτι που αύξησε το στρες, την αγωνία και την κατάθλιψη του μικρού κοριτσιού. 

Μελέτες έχουν δείξει ότι οι ιμάντες στο στήθος μπορεί να προκαλέσουν πόνο στην πλάτη, δυσκολία στην αναπνοή, πόνο στο στήθος, δερματικά προβλήματα και σπασμένα πλευρά. Η Amber Lavigne ζήτησε να μάθει περισσότερα και εξέφρασε την ανησυχία της στους υπεύθυνους του σχολείου, αλλά αυτοί αρνήθηκαν να της δώσουν τις σημειώσεις από τις συναντήσεις του κοινωνικού λειτουργού με την κόρη της. 

Στην συνεδρίαση του σχολικού συμβουλίου, η Amber Lavigne απευθύνθηκε κλαίγοντας στους υπεύθυνους του σχολείου και περιέγραψε την πληγή που προκάλεσε στην οικογένειά της το σχολείο: "Ένας σχολικός κοινωνικός λειτουργός ενθάρρυνε μια μαθήτρια να κρατήσει ένα μυστικό από τους γονείς της. Αυτό είναι ο ορισμός της προετοιμασίας για την σεξουαλική αρπαγή των παιδιών. Τα αρπακτικά εργάζονται για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των θυμάτων, σκάβοντας μία τάφρο μεταξύ αυτών και των γονιών τους. Οι νόμοι, οι πολιτικές και η γονική εμπιστοσύνη έχουν παραβιαστεί. Κανένας άλλος γονέας δεν πρέπει να ζήσει το τραύμα και την αγωνία που όλα αυτά προκάλεσαν στην δική μου οικογένεια".

 Ο εν λόγω κοινωνικός λειτουργός είναι ο Sam Roy, ένας 26χρονος μεταπτυχιακός φοιτητής του πανεπιστημίου του Μέιν, ο οποίος είναι κάτοχος άδειας υπό όρους από την πολιτεία του Μέιν για να εργαστεί ως κοινωνικός λειτουργός. Σύμφωνα με την σελίδα του στο LinkedIn, ο Roy υπηρέτησε το 2016 ως υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων για την "Wilde Stein:Queer Straight Alliance", μια φοιτητική οργάνωση που στοχεύει στην ευαισθητοποίηση και την αποδοχή της σεξουαλικότητας, του φύλου και της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας στην πανεπιστημιούπολη του Μέιν. 

Η μητέρα έχει καταγγείλει τον Roy στο Γραφείο Επαγγελματικής Ρύθμισης του Μέιν και θα υποβάλλει επίσης καταγγελία και στην Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Μέιν. Αυτή και ο δικηγόρος της δεν θέλησαν να σχολιάσουν περισσότερο την υπόθεση στο The Epoch Times, λόγω των σχεδίων τους να καταθέσουν μήνυση. (Πηγή:lemediaen442.fr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου