Γιατί ένας Μακεδόνας δήμαρχος πήγε στον θρόνο του Βαρθολομαίου, τον μήνα Γενάρη;


20/1/2023

Καν τρία χρόνια δεν πέρασαν από τα μεγάλα συλλαλητήρια υπέρ της Μακεδονίας μας, ακόμα είναι νωπή η ήττα των πατριωτών και η δικτατορική επικράτηση του Παυλόπουλου και του Τσίπρα! Και όμως, ένας δήμαρχος από την Μακεδονία μας, 

της Αλεξάνδρειας συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Γκυρίνης, μαζί με άλλους συν-πολιτικούς του και με τον Μητροπολίτη Νεαπόλεως-Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα, πήγαν εν είδει προσκυνηματικού ταξιδιού στην Κωνσταντινούπολη. Τώρα,τον Γενάρη.

Εκεί τους υποδέχθηκε με όλες τις τιμές ο οικουμενικός πατριάρχης Βαρθολομαίος, στην αίθουσα του θρόνου. Τώρα, τον Γενάρη.

Έτσι γίνεται λοιπόν στις μέρες μας, πολιτικοί και παπάδες αλληλο-συγχαίρονται, αλληλο-τιμούνται, αλληλο-εγκωμιάζονται, και ΚΑΝΕΙΣ πια δεν νοιάζεται, ούτε με το μυαλό ούτε με την καρδιά του, για την πολιτικο-εκκλησιαστική κατάντια μας! 

Πολιτικάντηδες και παπάδες που αποκαλούν τα Σκόπια "Βόρεια Μακεδονία" αποδεχόμενοι ντροπιαστικά και ανθελληνικά τους σλάβους ως "Μακεδόνες", είναι μία βόμβα στα θεμέλια του ελληνικού έθνους, όχι πια βραδυφλεγής, μα γρηγορόκαυστη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου