Oli London, με 1 εκατομμύριο οπαδούς: Γεννήθηκε άνδρας, έγινε γυναίκα επηρεασμένος από την σύγχρονη διδασκαλία και τώρα πια καταγγέλλει το σύστημα


 28/1/2023

 Ο Oli London, αφού έγινε άντρας, καταγγέλλει την διδασκαλία "woke" που στοχεύει στα παιδιά.

1.000.000 άνθρωποι ακολουθούν τον influencer Oli London στο κοινωνικό δίκτυο TikTok, ο οποίος πρόσφατα προέβη σε συγκλονιστικές δηλώσεις σχετικά με την μετάβαση του φύλου του, ανακοινώνοντας ότι αφού έζησε ως Κορεάτισσα για έξι μήνες, ήθελε ξανά να γίνει Κορεάτης. 

Ο Όλι δεν διστάζει να μιλήσει σ΄ αυτή την συνέντευξή του στον Tucker Carlson στο Fox News, για τις επιπτώσεις της μετάβασης φύλου στα παιδιά.

 Κατήγγειλε την "νέα κανονικότητα" της πολιτικής φύλου που στοχεύει στα παιδιά και στους εφήβους. Ο Όλι ισχυρίζεται ότι τα παιδιά διδάσκονται από την ηλικία των πέντε ετών την ιδέα ότι η αλλαγή φύλου είναι απολύτως αποδεκτή. Από πέντε χρονών ήδη, τα παιδιά μαθαίνουν ότι είναι εντάξει να αλλάξουν φύλο. 

Λέει για τον εαυτό του: "Άρχισα να αλλάζω, να ντύνομαι Κορεάτισσα και κατάλαβα ότι ήταν μεγάλο λάθος. Και θέλω απλώς να είμαι αγόρι".

 Ο Όλι κατηγορεί τα σχολεία ότι διδάσκουν στα παιδιά μια ριζοσπαστική ιδεολογία που ενθαρρύνει την ειδωλοποίηση των αδύναμων ανδρών και περιφρονεί μορφές όπως ο Σούπερμαν ή οι αστροναύτες. "Τα σχολεία διδάσκουν για την τοξική αρρενωπότητα για να αποδυναμώσουν το ανδρικό φύλο που είναι δυνατό. Ο ετεροφυλόφιλος άνδρας διαβρώνεται".

Ο influencer Oli London τονίζει στην συνέντευξη ότι επιτέλους συνειδητοποίησε πως η μετάβαση δεν λύνει ζητήματα ταυτότητας φύλου και αυτοεκτίμησης. "Συνειδητοποίησα ότι ήταν μεγάλο λάθος. Και νομίζω ότι αν είχα γεννηθεί πριν από 40 χρόνια, δεν θα το έκανα. Για την μετάβαση φύλου η ώθηση δίνεται από αυτήν την κουλτούρα αφύπνισης της εποχής μας. Αυτό που βλέπουμε στο TikTok είναι το "νέο κανονικό". Και αυτό είναι τόσο λάθος! Επηρεάζει πραγματικά τα παιδιά μας". Πηγή: lemediaen442.fr

Για τον Oli London, είναι σημαντικό και αναγκαίο να σταματήσει αυτή η διδασκαλία αλλαγής-μετάβασης φύλου στα παιδιά και στους εφήβους. Αφού δοκίμασε ο ίδιος την μετάβαση φύλου, έπαθε και έμαθε. Και, εγείρεται ο προβληματισμός: Γιατί γονείς, δάσκαλοι και καθηγητές, πολιτικοί και δημοσιογράφοι, έχουν ταχθεί υπέρ της αλλαγής-μετάβασης φύλου ήδη από την τρυφερή νηπιακή ηλικία του ανθρώπου; Αφού τότε ο άνθρωπος δεν έχει καν συνειδητοποιήσει τον εαυτό του, θα ξέρει ότι δεν θέλει το φύλο με το οποίο γεννήθηκε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου