Τζανακόπουλος ΣΥΡΙΖΑ: Τι του απάντησε ο Μηταράκης ΝΔ, όταν κατηγορήθηκε για παρεκτροπή κατά την ψήφιση της "Συμφωνίας" των Πρεσπών

1/2/2023

Ο Τζανακόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ότι κατά την ψήφιση της "Συμφωνίας των Πρεσπών" στην ελληνική Βουλή έγινε παρεκτροπή από την Δημοκρατία και το Σύνταγμα και υπαίτιοι ήταν η ΝΔ και η Χρυσή Αυγή. Τι του απάντησαν ο Μηταράκης και η δημοσιογράφος; 

Τίποτα! Προσπέρασαν το θέμα, σαν να μην αφορούσε την μεγαλύτερη προδοσία των Ελλήνων στην σύγχρονη ιστορία μας! Σαν να μην έγινε ποτέ η προδοσία της Μακεδονίας μας από την τότε Βουλή και όλους τους βουλευτές, συν τον πρόεδρο Παυλόπουλο.

Αυτά συνέβησαν σήμερα το πρωί, στην ενημερωτική εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης. Η κ. Βίδου έθεσε στην τηλεοπτική τους κουβέντα το ζήτημα της αποχώρησης του ΣΥΡΙΖΑ από τις συζητήσεις στην Βουλή, σύμφωνα με την χθεσινή ανακοίνωση του Τσίπρα. 

Ο Μηταράκης είπε ότι πρόκειται για παρεκτροπή από το Σύνταγμα και φυσικά την Δημοκρατία. Και η απάντηση του Τζανακόπουλου ήταν ότι η μόνη παρεκτροπή που έγινε ποτέ, ήταν όταν κατά την ψήφιση της "Συμφωνίας των Πρεσπών", άνθρωποι της ΝΔ και της Χρυσής Αυγής όρμησαν στον "Άγνωστο Στρατιώτη και στο κτίριο της Βουλής" με στόχο την παραβίαση της Δημοκρατίας. 

Ο Μηταράκης δεν τον έστησε στον τοίχο για την ψευδοσυμφωνία, ούτε και η δημοσιογράφος. Αφού όλοι, κόμματα και ΜΜΕ, είναι πια υπερασπιστές της κατάπτυστης αυτής συμφωνίας. Δεν είπε τίποτα, σαν να μην κυκλοφορούν οι σλαβοσκοπιανοί ως "Μακεδόνες". 

Ξεχνούν οι πολιτικοί και εκείνης της Βουλής που διέπραξε προδοσία και οι σημερινοί που αγωνιούν για την επανεκλογή τους στις επερχόμενες εκλογές ότι ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ.    

Είναι νοσηρό, αντιδημοκρατικό και αντισυνταγματικό να υποστηρίζουν οι πολιτικοί ότι είναι δίκαιη η ψευδοσυμφωνία. Τραγικώς, οι ένοχοι δεν οδηγήθηκαν στα δικαστήρια, επειδή έτσι το ήθελε η ΝΔ. 

Σε τελική ανάλυση, ας αναρωτηθεί έκαστος από εμάς: Η υπογραφή της ψευδοσυμφωνίας των Πρεσπών και η ατιμωρισία των υπαιτίων είναι ασήμαντο πρόβλημα σε σχέση με τις υποκλοπές που έχουν γίνει σημαία συζητήσεων; Είμαστε οι προδομένοι Μακεδόνες ένα θέμα ανάξιο λόγου; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου