Όταν μια καρακαηδόνα γίνεται επικίνδυνη


 7/2/2023

 "Τρέχει" στο διαδίκτυο η φράση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και πολλοί την ξέρουν πια. Θα μπορούσε να είναι η Πόπη Τσαπανίδου απλά μία ακόμα καρακαηδόνα στην ελληνική πολιτική πραγματικότητα, να όμως που είναι επικίνδυνη! Τι είπε;

Είπε, έτσι με το ταχαδηθενικό ύφος της επιτυχίας: "Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας,  πρόεδρε έλα, έλα με φόρα". 

Την είπε την φράση χθες, στην ομιλία του Τσίπρα μέσα στην Θεσσαλονίκη. Που κανονικά δεν θα έπρεπε να μπορεί να πατήσει το ποδάρι του ούτε μέσα στην πόλη ούτε έξω από αυτήν. 

Καρακαηδόνα λέει ο λαός μας την πολυλογού και ανόητη γυναίκα που ενοχλεί τους άλλους. Στην συγκεκριμένη γυναίκα, η λέξη καρακαηδόνα πάει σε άλλη διάσταση. 

Γιατί, ναι μεν φλυαρεί και ενοχλεί, αλλά επιπλέον είναι και επικίνδυνη. Τάχθηκε στις υπηρεσίες του Τσίπρα, που πρόδωσε την Μακεδονία μας. Φιλαράκι ο Τσίπρας με τον Ζάεφ, φιλαράκι με τους σλάβους και η Τσαπανίδου. 

Έλα με φόρα, Τσίπρα, ξαναπάρε την εξουσία, έχουμε να δώσουμε κι άλλα κομμάτια της Μακεδονίας στους σλάβους, που ήδη μιλάνε "μακεδονικά" με την δική σου υπογραφή. 

Έλα με φόρα, Τσίπρα, ξαναγίνε πρωθυπουργός, και δώσε και λίγο από Θράκη και λίγο από Αιγαίο στους γείτονες. Ξέρεις εσύ, κάνεις την ήττα νίκη και ρημάζεις το μέλλον του έθνους μας.

Γιατί, άλλωστε, να μην το κάνεις; Τιμωρήθηκες για το πρώτο έγκλημα; Όχι βέβαια! Βρήκες άξιο συνεχιστή στο πρόσωπο του Μητσοτάκη. 

Έλα με φόρα, Τσίπρα, ποιος στην χάρη σου βρε! Τώρα που η Πόπη η "Θεσσαλονικιά" ζαλίστηκε από την "δημοκρατική ομορφιά σου" ποιος σας πιάνει πια εσάς τους δυο!... 

(Μήπως να πάρετε και οι δύο φόρα και να χτυπήσετε τα κεφάλια σας σε κανέναν τοίχο;;;)

Της καρακηδόνας γίνεται στην χώρα μας, και αυτό είναι και αντιδημοκρατικό και ανθελληνικό, και κατά συνέπεια άκρως επικίνδυνο για την ίδια την ύπαρξή μας. 

(Η φωτογραφία είναι από το διαδίκτυο, εμάς δεν μας αφήνουν να πλησιάσουμε τον αγαπημένο της Πόπης πρόεδρο) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου