Dr Peter F. Mayer: Η χρήση μάσκας είναι ιδιαίτερα επιβλαβής για την υγεία όσων έχουν εμβολιαστεί

 

3/2/2023

Είναι από καιρό γνωστό ότι ο καρκίνος αναπτύσσεται σε κύτταρα χωρίς οξυγόνο, μέσω ζύμωσης. Αυτό χρησιμοποιείται για την διάγνωση για να προσδιοριστεί πού βρίσκονται οι μεταστάσεις όγκου στο σώμα, χρησιμοποιώντας το ισότοπο οξυγόνου 17. Έτσι, τα υψηλά επίπεδα οξυγόνου προστατεύουν, οι μάσκες όμως το μειώνουν στο αίμα. Μια μελέτη εξέτασε τις επιπτώσεις της στέρησης οξυγόνου στην ανάπτυξη του καρκίνου.

Η μελέτη με τον τίτλο "Hypoxia-enhanced Expression of the Proprotein Convertase Furin Is Mediated by Hypoxia-inducible Factor-1 IMPACT ON THE BIOACTIVATION OF PROPROTEINS" (αναφέρεται δηλαδή στις επιδράσεις στην βιοενεργοποίηση των πρωτεϊνών και πραγματεύεται το θέμα του πώς η στέρηση οξυγόνου επηρεάζει την ανάπτυξη του καρκίνου και τις δραστηριότητες του mRNA της φουρίνης).

 Επισημαίνεται μεταξύ άλλων:

"Η πρόκληση αγγειογένεσης και κυτταρικής εισβολής από την υποξία (έλλειψη οξυγόνου) είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα παθολογικών διεργασιών όπως η επούλωση πληγών, η αρθρίτιδα και ο σχηματισμός συμπαγούς όγκου. Η πείνα με οξυγόνο προκαλεί γονιδιακή έκφραση πολλών πολυπεπτιδίων που εμπλέκονται στον σχηματισμό νέων αιμοφόρων αγγείων και στον φαινύτυπο εισβολής". 

Και σχετικά με την έλλειψη οξυγόνου που σχετίζεται με το mRNA:

"Σε αυτή την αναφορά, δείχνουμε ότι η έκφραση του mRNA της φουρίνης αυξάνεται γρήγορα σε κύτταρα υπό ασιτία οξυγόνου..." "Τα επίπεδα του mRNA της φουρίνης, που κωδικοποιεί τη φουρίνη, είναι αξιοσημείωτα αυξημένα μετά το υποξικό στρες".

Άλλος ένας λόγος που η μάσκα είναι όχι μόνο ακατάλληλη αλλά και επικίνδυνη! Ας δούμε ξανά, με συντομία, γιατί η χρήση μάσκας οδηγεί σε έλλειψη οξυγόνου. Ο εξωτερικός αέρας περιέχει περίπου 0,04 τοις εκατό κατ΄ όγκο CO2, αλλά ο αέρας που εκπνέετε περιέχει 4,0 τοις εκατό κατ΄ όγκο. Ο όγκος αέρα σε μια μάσκα FFP2 είναι περίπου το ένα όγδοο του λίτρου και ο νεκρός χώρος στους αεραγωγούς είναι περίπου ο ίδιος. Μετά από σύντομο χρονικό διάστημα, η περιεκτικότητα σε CO2 στον εισπνεόμενο αέρα αυξάνεται επομένως από 0,04 σε 1 έως 2 τοις εκατό κατ΄ όγκο". 

Αυτή η μελέτη χρονολογείται από το 2005. Και όμως!!! Σήμερα, γίνεται έγχυση mRNA και επιβάλλεται (ή πλέον συστήνεται αυστηρά) η χρήση μάσκας για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Πηγή:tkp.at, Dr Peter F. Mayer

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου