Την ημέρα της κηδείας του Μακεδόνα Σμηναγού, ο Φραγκούλης φιλά το χέρι της Σακελλαροπούλου! Άνευ προηγουμένου ο αυτο-εξευτελισμός του...


3/2/2023

Ο εν αποστρατεία στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης επέλεξε την ημέρα του εθνικού μας θρήνου, την ημέρα της κηδείας του Μακεδόνα Σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη, για να δείξει πόσο γελοία μπορεί να συμπεριφερθεί ένας Έλληνας, και μάλιστα πατώντας στην ιερή μακεδονική γη.

Χειροφίλημα στην πρόεδρο Σακελλαροπούλου που δεν επέτρεψε την ακύρωσης της ψευδο-συμφωνίας των Πρεσπών! Ανήκουστο και ντροπιαστικό! Σιμά και ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης, που αποδέχεται τους Σκοπιανούς ως "Μακεδόνες"!...

Για όσους δεν θυμούνται, ο Φραγκούλης πήγαινε στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία, ήταν μάλιστα και ομιλητής!...

Κάθε ημέρα που περνάει από τον χρόνο της προδοσίας της Μακεδονίας μας και μέχρι σήμερα, συνειδητοποιούμε όλο και βαθύτερα πόσο οι πολιτικάντηδες, οι ταγμένοι στο σύστημα δημοσιογράφοι και τραγικώς και οι στρατηγοί, εκμεταλλεύτηκαν όλους εμάς που ήμασταν τα συλλαλητήρια, όλους εμάς που ποτέ δεν θα δεχθούμε τους σλάβους ως "Μακεδόνες", όλους εμάς που είμαστε η Μακεδονία.

Ντροπή και αίσχος, Φράγκε Φραγκούλη! Για τα μικροσυμφέροντα σου τα εφήμερα, αυτο-εξευτελίζεσαι και κάνεις κακό στην πατρίδα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου