Η δυσοίωνη προφητεία του Νοστράδαμου: Δεν είναι τελικά ο Κάρολος ο σωστός διάδοχος του θρόνου;

Nostradamus, 1955 (Εικόνα:ullstein bild via Getty Images)

28/4/2023

Λίγο πριν την τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου Γ' στις 6 Μαΐου, οι προβλέψεις του Νοστράδαμου έγιναν πρωτοσέλιδα.  

Δεν είναι τελικά ο Κάρολος ο πραγματικός βασιλιάς και τότε ποιος είναι;  

Ο Γάλλος φαρμακοποιός και αστρολόγος Michel de Nostredame (1503-1566) έγινε διάσημος για τις προφητείες του. Μέχρι σήμερα, αυτά επανερμηνεύονται τακτικά και συχνά αντιστοιχούν στην αλήθεια.

Το 2005, ο Βρετανός συγγραφέας Mario Reading († 63) ερμήνευσε τις προβλέψεις του Νοστράδαμου στο βιβλίο του με τέτοιο τρόπο ώστε ο Κάρολος να μην γινόταν δεκτός ως βασιλιάς από τον λαό του. Ο λόγος για αυτό λέγεται ότι ήταν η αντιδημοφιλία του μετά το διαζύγιο από την πριγκίπισσα Νταϊάνα († 36). 

Προφητεία του Νοστράδαμου: Σύμφωνα με την προφητεία, ο βασιλιάς Κάρολος Γ΄ πρέπει να παραιτηθεί και το στέμμα περάσει σε έναν νέο «μυστηριώδη» βασιλιά. Ποιος είναι όμως αυτός ο μυστηριώδης διάδοχος του θρόνου; 

Το «DailyStar» παραθέτει αποσπάσματα από το έργο του Mario Reading: «Ένας άνθρωπος που κανείς δεν περίμενε να γίνει βασιλιάς». Ο επόμενος προφανής διάδοχος του θρόνου μετά τον Κάρολο θα ήταν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ (40). Ένας βασιλιάς που κανείς δεν θα περίμενε, θα ήταν ο πρίγκιπας Χάρι (38). Το αν ο Νοστράδαμος έχει δίκιο με την προφητεία του αυτή τη φορά θα φανεί την ημέρα της τελετής στέψης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου