Η συγκινητική μαρτυρία της Luka Hein: Μια τρανς γυναίκα που μετανιώνει για τη μετάβασή της που ξεκίνησε στα 16 της


10/4/2023

Η Luka Hein είναι ένα τρανς άτομο που αποφάσισε να μοιραστεί την ιστορία της. Ως έφηβη, υπέφερε από κατάθλιψη μετά από σεξουαλική κακοποίηση στην παιδική της ηλικία, κι έτσι η Λούκα βυθίστηκε στο μίσος για τον εαυτό της και το σώμα της. Κάποιοι την έπεισαν ότι είναι αγόρι που γεννήθηκε σε λάθος σώμα.

Σήμερα η Λούκα μετανιώνει για την μετάβαση που υπέστη. Θα ζήσει με τις συνέπειες αυτής της λεγόμενης "φροντίδας" μέχρι το τέλος της ζωής της. Οι αρθρώσεις της/του πονούν συνεχώς, οι φωνητικές χορδές πονούν, και έχει δει σημεία του σώματος της/του να ατροφούν μπροστά στα μάτια της/του.

Ήταν μόλις 16 ετών όταν υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή και της συνταγογραφήθηκαν ορμονικές θεραπείες ως μέρος της μετάβασης από γυναίκα σε άνδρα.

Η 21χρονη πια φοιτήτρια από την Μινεσότα αναρωτιέται για την πειραματική ιατρική βιομηχανία που μεταμορφώνει τα παιδιά πριν καν μεγαλώσουν αρκετά για να κατανοήσουν πλήρως την σημασία και τις επιπτώσεις μιας τέτοιας μετάβασης. 

"Πώς μπορείτε να με κοιτάξετε στα μάτια και να μου πείτε ότι ένα παιδί μπορεί να συναινέσει στο να παρασυρθεί από μια πειραματική ιατρική βιομηχανία προτού καν μεγαλώσει αρκετά, ώστε να καταλάβει τι σημαίνει αυτή η μετάβαση και ποιες είναι οι συνέπειές της;" Δήλωσε η φοιτήτρια. (Πληροφορίες από lemediaen442.fr)

Αναρωτιέται εύλογα ο συνετός άνθρωπος, μήπως τελικά η παγκόσμια "κουβέντα" και επιβολή θεμάτων όπως "τρίτο" φίλο, ομοφυλοφιλία, ασεξουαλικοί άνθρωποι και άλλα παρόμοια., δεν είναι απλά και μόνο ζητήματα επικράτησης πάση θυσίας διαφορετικών ηθών και εθίμων, αλλά πολύ περισσότερο απορρέουν από μια ιατρική βιομηχανία που πειραματίζεται χωρίς να ξοδεύει, ενώ ταυτοχρόνως πλουτίζει ασύστολα!!!...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου