Καθολικός παιδικός σταθμός: Τέρμα τα δώρα στην γιορτή της μητέρας, είναι προσβλητικά στην εποχή μας!


9/5/2023

Ένας παιδικός σταθμός που ανήκει στην καθολική εκκλησία προσπαθεί εναγωνίως να εναρμονιστεί με το σύγχρονο πνεύμα της απελευθέρωσης των ηθών και το τερματίζει, στέλνοντας επιστολή "απαγόρευσης δώρων" στην γιορτή της μητέρας!

Πρόκειται για τον παιδικό σταθμό St. Hubertus στο Amoeneburg-Mardorf στην Γερμανία, σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα bild.de. Αυτός έστειλε μία επιστολή στους γονείς, ανακοινώνοντας  πως δεν επιτρέπονται πια τα δώρα στην γιορτή της μητέρας και του πατέρα! 

"Στον σημερινό κόσμο, στον οποίο η διαφορετικότητα γίνεται όλο και πιο σημαντική, θέλουμε να δώσουμε το παράδειγμα και να μην αποκλείσουμε κανέναν". Κατά την γνώμη της διοίκησης του παιδικού σταθμού, πρέπει να καταργηθούν τα στερεότυπα δώρα για την μητέρα ή για τον πατέρα. Ούτε λουλούδια για την μάνα-γυναίκα ούτε εργαλεία για τον πατέρα-άνδρα.

Η επιστολή του καθολικού παιδικού σταθμού στους γονείς
Αυτά τα δώρα μπορεί να είναι μία όμορφη χειρονομία, ωστόσο αποκλείουν άλλους ανθρώπους που δεν αισθάνονται ως μάνα ή ως πατέρας. 

Τέτοια δώρα είναι ανάρμοστα π.χ. σε μια οικογένεια χωρίς πατέρα... Και επιπλέον θέτουν υπό αμφισβήτηση την ταυτότητα του παιδιού!

Τι είναι όλα αυτά που συμβαίνουν στην εποχή μας; Γιατί πρέπει να καταργηθεί η μάνα; Δεν είναι αυτή που για εννιά μήνες κουβαλά στα σπλάχνα της την νέα ζωή; 

Ζούμε σε μια εποχή που το λογικό γίνεται παράλογο και το παράλογο λογικό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου