Σύλλογος LGBT λέει σταματήστε και προειδοποιεί: «Βρισκόμαστε σε έναν σκοτεινό δρόμο που οδηγεί σε νόμιμη παιδεραστία»

Σύλλογος ΛΟΑΤΚΙ: Μην αγγίζετε τα αθώα παιδιά
27/5/2023

Σύλλογος ΛΟΑΤΚΙ: Τα παιδιά κατηχούνται, σεξουαλοποιούνται, ακόμη και ιατροποιούνται στο όνομα της «αποδοχής LGBTQ». Η ολισθηρή κατηφόρα έχει γίνει ένα πολύ πραγματικό φαινόμενο και βρισκόμαστε σε έναν σκοτεινό δρόμο προς τη νόμιμη παιδεραστία.

Μεταφράσαμε τις παρατηρήσεις του συλλόγου «Gays Against Groomers» που μας φαίνονται λογικές και για να προειδοποιήσουμε για καταχρήσεις εντός της LGBT κοινότητας. Αυτή η ένωση αποτελείται από άτομα LGB και T που πιστεύουν ότι η κοινότητα έχει πάει πολύ μακριά «Η συντριπτική πλειοψηφία των ομοφυλόφιλων είναι ενάντια σε αυτό στο οποίο έχει μεταμορφωθεί η κοινότητα και δεν δεχόμαστε ότι αυτό το πολιτικό κίνημα προωθεί το πρόγραμμά του για λογαριασμό μας.»

Τα μέλη των Gays Against Groomers αντιτίθενται στην έκθεση εγγενώς σεξουαλικού υλικού σε παιδιά και στην καταστροφή της αθωότητας από την LGBT κοινότητα. Δεν σκοπεύουν να μείνουν σιωπηλοί και είναι εδώ για να λογοδοτήσουν από την κοινότητά τους.

 «Πριν από χρόνια, το Pride ήταν μια εκδήλωση για ΛΟΑΤ άτομα που βγήκαν για να δείξουν στον κόσμο ότι ήμασταν κανονικοί άνθρωποι που αξίζαμε ισότητα και δικαιώματα γάμου. Θέλαμε να δει ο κόσμος ότι οι σχέσεις μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου δεν ήταν απειλητικές και ότι στην πραγματικότητα έμοιαζαν με τη δυναμική των ετεροφυλόφιλων σχέσεων από πολλές απόψεις. Διαδηλώσαμε για τα δικαιώματά μας και το 2004 γιορτάστηκε ο πρώτος νόμιμος γάμος ομοφυλοφίλων στις Ηνωμένες Πολιτείες στο Κέμπριτζ της Μασαχουσέτης. Τον Ιούνιο του 2015, το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ αποφάσισε (5-4) ότι το Σύνταγμα των ΗΠΑ εγγυάται το δικαίωμα των ομόφυλων ζευγαριών να παντρεύονται και στις 50 πολιτείες των ΗΠΑ.

Είχαμε υπομείνει μια μακρά και σκληρή μάχη, οπότε υπήρχε πολύ περισσότερος λόγος να γιορτάζουμε την επέτειο του νόμιμου γάμου ομοφύλων κάθε Ιούνιο. Αλλά με τα χρόνια, αυτή η γιορτή εξελίχθηκε από μια εκδήλωση αγάπης και ισότητας σε μια συγκλονιστική επίδειξη αχαλίνωτης σεξουαλικότητας και ασέβειας για λογαριασμό μας. Έχουμε βαρεθεί με την προβλέψιμη παρότρυνση εταιρειών που επιδιώκουν να μας εκμεταλλευτούν για κέρδος προσποιούμενοι ότι μας υποστηρίζουν. Βρεθήκαμε εξουθενωμένοι από μέλη της κοινότητάς μας που έβαλαν τη σεξουαλικότητά τους σε ένα βάθρο σαν να ήταν το μοναδικό χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς τους. Πάνω απ 'όλα, είμαστε απίστευτα ενοχλημένοι από τη συμπερίληψη παιδιών σε αυτές τις ετήσιες σεξουαλικές εκστρατείες.

 Το Gays Against Groomers αποτελείται από LGB και T άτομα που πιστεύουν ότι η κοινότητά μας έχει πάει πολύ μακριά. Πιστεύουμε ότι υπάρχει μια σταθερή διαφορά μεταξύ της φροντίδας και της κατήχησης, της συμπεριληπτικότητας και της παρακίνησης, και του εορτασμού του δικαιώματός σας στο γάμο έναντι της εμφάνισης αποκρουστικών συμπεριφορών που αποσκοπούν να παραμείνουν ιδιωτικές στο σπίτι σας. Είμαστε LGB και T άνθρωποι που δεν κάνουμε τη σεξουαλικότητά μας κυρίαρχο χαρακτηριστικό, δεν χρειαζόμαστε να μας αποδεχτεί ο κόσμος και είμαστε ικανοποιημένοι με τα τρέχοντα δικαιώματά μας. Δεν ακολουθούμε την κύρια αφήγηση για την κοινότητά μας. Εξαιτίας αυτού, αντιμετωπίζουμε καθημερινά προσωπικές επιθέσεις και σκληρή κριτική, κάτι που έχουμε συνηθίσει. 

 Όχι μόνο βρίσκουμε πλέον το Pride περιττό, αλλά ανησυχούμε για την έκθεση εγγενώς σεξουαλικού υλικού κάτω από την ομπρέλα LGBT στα παιδιά. Στο παρελθόν, έχουμε δει παιδιά να μεταφέρονται σε παρελάσεις όπου ενήλικες πουλούσαν σεξουαλικά παιχνίδια, ήταν ντυμένοι ακατάλληλα και έδειχναν ανάρμοστη συμπεριφορά που πολλοί ανήλικοι δεν έπρεπε να γίνουν μάρτυρες. Αυτές τις μέρες, πολλοί πιστεύουν ότι είναι μια μορφή ενδυνάμωσης και ένας τρόπος εκπαίδευσης των παιδιών με «σεξουαλική θετικότητα». Στην πραγματικότητα, γινόμαστε μάρτυρες της καταστροφής της αθωότητας μπροστά στα μάτια μας και δεν θα μείνουμε σιωπηλοί.

Κάθε χρόνο το Pride φαίνεται να διαρκεί λίγο περισσότερο. Δεν είναι πια μόνο ο μήνας του Pride, είναι η «εποχή» του Pride. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι αυτό είναι εντελώς περιττό. Είμαστε τρομοκρατημένοι από σκηνές όπως ημίγυμνες καλλιτέχνες που παίρνουν χρήματα από μικρά παιδιά όπως στρίπερ ή παιδιά που μαθαίνουν να χορεύουν γύρω από ένα pole dance bar ή βλέπουν το βιβλίο "This Book is Gay" [ Σημείωση του συντάκτη: Αυτό το gay βιβλίο έχει συχνά απαγορευτεί και αμφισβητηθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες] για να δοθεί σε ανηλίκους. Τα παιδιά κατηχούνται, σεξουαλοποιούνται, ακόμη και ιατροποιούνται στο όνομα της «αποδοχής LGBTQ». Η ολισθηρή κατηφόρα έχει γίνει ένα πολύ πραγματικό φαινόμενο και βρισκόμαστε σε έναν σκοτεινό δρόμο προς τη νόμιμη παιδεραστία. Οι Gays Against Groomers δεν θα το αφήσουν να συμβεί χωρίς μάχη. Είμαστε εδώ για να αντιταχθούμε σε όλα αυτά και να λογοδοτήσουμε την κοινότητά μας. Για να είναι αποτελεσματικές οι προσπάθειές μας, πρέπει να καθοδηγούνται από την κοινότητά μας. Ωστόσο, είμαστε ευγνώμονες για κάθε υποστήριξη στον αγώνα μας για την προστασία της αθωότητας των παιδιών.

Μετάφραση από τη Le Média στο 4-4-2 της επίσημης δήλωσης του συλλόγου Gays Against Groomers on Pride. Σύνδεσμος προς το αρχικό άρθρο: Οι ομοφυλόφιλοι κατά των Groomers' Official Stance on Pride

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου