Μητσοτάκης: Μας παίζει στα δάχτυλα σαν να είμαστε χάντρες στο κομπολόι του


21/6/2023

Ομιλεί σήμερα στην Θεσσαλονίκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης, και δεν είναι καθόλου τυχαίο το σημείο της πόλης που διάλεξε. Απροκάλυπτα, μας λέει ότι παίζει στα δάχτυλά του και την νοημοσύνη και τα πατριωτικά μας συναισθήματα. Χειρότερο και από αυτό το πολιτικό θράσος του είναι 

το γεγονός ότι το αποδεχόμαστε σαν να μην συμβαίνει τίποτα! 

Όμως! Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στα τέσσερα χρόνια που ήταν πρωθυπουργός, δεν ακύρωσε την ψευδο-συμφωνία των Πρεσπών των Τσίπρα-Ζάεφ. 

Το επιχείρημά του ήταν και είναι ότι μια υπογεγραμμένη συμφωνία δεν ακυρώνεται ούτε καταργείται. 

Μεγάλο και εγκληματικό για την Μακεδονία μας ψέμα! Ούτε καν χρειάζεται να αναζητήσουμε στα συρτάρια της ιστορίας ακυρωμένες συμφωνίες ή συνθήκες που υπεγράφησαν αλλά ποτέ δεν εφαρμόστηκαν!

Αρκεί να δούμε αυτά που σήμερα συμβαίνουν στην παγκόσμια πραγματικότητα από τον προηγούμενο μέχρι και τον αιώνα που διανύουμε. Πόλεμοι. Λαοί που αλληλοσκοτώνονται για να αρπάξουν εδάφη που θεωρούν δικά τους. Όπλα και χημικά. Απειλές πυρηνικού ολέθρου. Ρωσία, Ουκρανία, Αμερική, σε έναν παλαβό χορό αλληλοσυγκρουόμενων συμφερόντων. Αναταραχές και αλλαγές συνόρων στα Βαλκάνια (Κόσοβο). 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δίνει σήμερα την κεντρική ομιλία του, πριν από τις εκλογές της Κυριακής, στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου κι εκεί συγκεντρώθηκαν Έλληνες οπαδοί του με ελληνικές σημαίες.

Φωτογραφία: Πρώτο Θέμα

Θέλει ψήφους των Μακεδόνων, κι αυτοί τον επευφημούν! 

Όμως! Ο Μητσοτάκης αποδέχεται την πολιτική των Σκοπιανών, βάσει της οποίας κυριαρχούν στο παγκόσμιο γίγνεσθαι ως "Μακεδόνες" που μιλούν τα "μακεδονικά". 

Πόσο πιο χαμηλά θα πέσουν οι Έλληνες που δίνουν ψήφους σ΄ αυτόν τον άνθρωπο; 

Μας παίζει στα δάχτυλα, και πολύ το ευχαριστιέται!

Λίγο καιρό πριν και αυτός και η πρόεδρος Σακελλαροπούλου είχαν υποδεχθεί τον Σκοπιανό πρόεδρο μέσα στην χώρα μας. Ακούστηκε τότε ο εθνικός τους ύμνος, που μιλά για απελευθέρωση της σκλαβωμένης Μακεδονίας! Δεν αντέδρασαν. Αντίθετα, του χαμογελούσαν πλατιά. 

Την επόμενη φορά που θα έρθει, θα τον φέρουν με επίσημες τυμπανοκρουσίες μέσα στην Θεσσαλονίκη. Ίσως πάνε μαζί και στην Βεργίνα. Ποιος ξέρει μέχρι που μπορεί να φθάσει η κατάντια τους!... 

Καλά μας κάνει ο Μητσοτάκης. Ξέρει από ψυχολογία του όχλου. Γιατί εμείς, όχλος γίναμε! 

Αμόρφωτος και απαίδευτος όχλος που δεχόμαστε ως τετελεσμένη την ήττα μας, μέχρι που θα ξεσπάσουν ταραχές στην Μακεδονία μας, εξαιτίας των σύγχρονων κομιτατζήδων, που ήδη φωνάζουν ότι υπάρχει "μακεδονική" μειονότητα στην Μακεδονία μας. Τότε όμως θα είναι αργά... 

Βέβαια, μαζί με τους Σκοπιανούς, θα έρθουν να διεκδικήσουν τα "δικαιώματά"  τους και οι Βούλγαροι, οι οποίοι σήμερα είναι οι μόνοι που αντιτίθενται στην είσοδο των Σκοπίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Δεν συμφωνούν, γιατί πιστεύουν ότι αυτοί είναι οι γνήσιοι "Μακεδόνες". 

Μπράβο Κυριάκο Μητσοτάκη, που μας κατάντησες χάντρες στο κομπολόι των συμφερόντων σου. 

Τα χειρότερα έπονται... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου