Πασόκ και Σύριζα εκτόξευσαν πυρά εναντίον του Γρυσπολάκη, γιατί δείχνει κατανόηση προς αυτούς που "συνέλαβαν" τους παράνομους μετανάστες


 25/8/2023

 Ο κ. Γρυσπολάκης έγραψε: Δεν μπορώ παρά να διατυπώσω δημοσίως την κατανόηση και τη συμπαράσταση μου" για αυτούς που "συνέλαβαν" τους παράνομους μετανάστες στον Έβρο, λίγο πριν βάλουν φωτιά, και έπεσαν πάνω του να τον "φάνε" Πασόκ και Σύριζα.

Η ανάρτηση του κ. Γρυσπολάκη, προέδρου του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηρακλείου:

"Δεν είμαι υπέρ της αυτοδικίας. Η μόνη νόμιμη βία είναι αυτή που ασκείται από την Πολιτεία στο πλαίσιο του Συντάγματος και των νόμων. Όμως στην περίπτωση της σύλληψης λαθρομεταναστών, οι οποίοι ευθύνονται για πυρκαγιές, κλοπές και άλλες μη σύννομες πράξεις στον Έβρο από πολίτες που βλέπουν τις περιουσίες τους να αφανίζονται, δεν μπορώ παρά να διατυπώσω δημοσίως την κατανόηση και τη συμπαράστασή μου"

Καθώς  έπεσαν πάνω του να τον "φάνε" πολιτευτές από Πασόκ και Σύριζα, αναγκάστηκε να κατεβάσει αυτήν την ανάρτηση. 

 Πασόκ: "Η δημόσια τοποθέτηση του διορισμένου από την κ. Μενδώνη Προέδρου του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηρακλείου, Ιωακείμ Γρυσπολάκη, περί "κατανόησης και υπεράσπισης" της αυτοδικίας, για την οποία η Εισαγγελία Αλεξανδρούπολης παρέπεμψε τρεις κατοίκους του Έβρου, είναι αδιανόητη. Μπορεί ένα πρόσωπο που λειτουργεί ως δημόσιος απολογητής της αυτοδικίας και νομιμοποιεί τη βία να παραμένει Πρόεδρος σε ένα από τα μεγαλύτερα μουσεία της χώρας;"

 Σύριζα: "Το έπαιζες "εκσυγχρονιστής” και τώρα ντύθηκες την προβιά του ακροδεξιού ρατσιστή".

"Ο "ρευστός” ρατσισμός που, με "αθώα " και καλυμμένη ρητορική, οδηγεί στον αδιόρατο εκφασισμό, χάνει πλέον τη ρευστότητα του. Μεταλλασσεται γρήγορα σε σκληρό ρατσισμό , ειδικά όταν άνθρωποι του πνεύματος και του πολιτισμού αναλαμβάνουν τη νομιμοποίησή του", σχολιάζει από την πλευρά της η πρώην υπουργός Σία Αναγνωστοπούλου.

Η κυρία Αναγνωστοπούλου σημειώνει πως "αν ο κ. Γρυσπολάκης παραμείνει στη θέση του, τότε ο κόσμος του πνεύματος και του πολιτισμού οφείλει να πάρει θέση".

 Και διάφορα άλλα λόγια εις βάρος του κ. Γρυσπολάκη εκτοξεύθηκαν που μπορείτε να τα διαβάσετε εδώ

Τελικά, στην χώρα μας, ουδείς δικαιούται να έχει διαφορετική άποψη από το "ορθό πολιτικό σύστημα". 

Και, ναι, τελικά, θα έπρεπε οι τρεις που "συνέλαβαν" τους εμπρηστές να παραμείνουν βουβοί και αμέτοχοι, περιμένοντας την εξουσία να καταφτάσει στο σημείο όπου είχαν τοποθετηθεί τα "όπλα των παράνομων μεταναστών", κι ας καιγόταν η Αλεξανδρούπολη κι ας καιγόταν το σύμπαν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου