"Αλλάχ Ακμπάρ, τώρα βιάζω τον Ιησού! Τρελός μουσουλμάνος βάνδαλος επιτίθεται σε εκκλησία

 

 25/8/2023

 Έρχονται παράνομα στην Ευρώπη, και δεν διστάζουν να επιτεθούν σε χριστιανικές εκκλησίες. Ταυτόχρονα, βιντεοσκοπούν τους εαυτούς τους και καυχιούνται για τα κατορθώματά τους.

Η ασεβής συμπεριφορά των μουσουλμάνων μεταναστών προς τους χριστιανικούς θεσμούς εμφανίζεται ξανά και ξανά. Τώρα για άλλη μια φορά η Σουηδία, η οποία για μεγάλο χρονικό διάστημα ακολούθησε μια πολύ φιλελεύθερη μεταναστευτική πολιτική –όπως η Γερμανία–, πλέον παλεύει με την κλιμάκωση του εγκλήματος των μεταναστών.  

Αν και ο Ιησούς θεωρείται επίσης προφήτης σύμφωνα με το Κοράνι, ορισμένοι μουσουλμάνοι φαίνεται να μην τον σέβονται. Γίνονται επανειλημμένες επιθέσεις σε χριστιανικές εκκλησίες. Αυτό συνέβη πρόσφατα και στον σουηδικό δήμο Haninge. Εκεί, ένας προφανώς Βορειοαφρικανός/Άραβας βιντεοσκόπησε τον εαυτό του να σπάει τα παράθυρα μιας καθολικής εκκλησίας ενώ φώναζε άσεμνα σχόλια.

 Και, ανέβασε το βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (αργότερα το κατέβασαν). Τι φώναζε;

"Σουηδία, εκεί μέσα θα βιάσω τον Ιησού τώρα. Αλλάχ Ακμπάρ!" Μια άκρως ασεβής συμπεριφορά που δεν οδήγησε σε μεγάλη κατακραυγή στα ΜΜΕ. Αν ένας Χριστιανός έκανε κάτι παρόμοιο με ένα τζαμί και τον Ισλαμικό προφήτη Μωάμεθ... Μπορεί κανείς να φανταστεί τις αντιδράσεις που θα προκαλούσε αυτό. Πηγή: report24.news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου