Πύρινη λαίλαπα: Τι κοινό έχουν οι δύο φωτογραφίες με Μητσοτάκη και Μπάιντεν;


22/8/2023

Αμετροέπεια, ανηθικότητα, καβάλημα της εξουσίας, αναισθησία της εξουσίας, αδιαφορία, ψυχική αναλγησία, πνευματική ανικανότητα; Τι είναι αυτό που έχουν πάθει οι σύγχρονοι "ηγέτες"  τελικά; Τι έπαθαν ο Μητσοτάκης της Ελλάδας και ο Μπάιντεν της Αμερικής; Το κοινό που έχουν, είναι τρομακτικό!...

Στην μία φωτογραφία, ο Έλληνας πρωθυπουργός, ενώ φλέγεται η Ελλάδα και απειλούνται ζωές και περιουσίες, υποδέχεται βαλκάνιους σε γεύμα για συζήτηση και τον Ζελένσκι της Ουκρανίας για να του υποσχεθεί δώρα και βοήθειες. Βλέπουμε τους δύο να χαμογελούν ικανοποιημένοι στην κάμερα, για να απαθανατίσουν την ευτυχισμένη συνύπαρξή τους. Ενώ οι Έλληνες απειλούνται άμεσα από την πύρινη λαίλαπα.

Στην άλλη φωτογραφία (από το foxnews) ο Αμερικανός πρόεδρος Μπάιντεν, έχει φτάσει στο Μάουι, μετά την καταστροφική πύρινη λαίλαπα στην Χαβάη. Εκεί, έχουν πεθάνει δεκάδες άνθρωποι, έχουν καεί ζώα, πολλοί αγνοούνται, περιουσίες έγιναν αποκαΐδια, και τι κάνει ο Μπάιντεν; Χαμογελά χαρούμενος και κάνει αστειάκια του τύπου πόσο καυτό είναι το έδαφος. Θαρρείς και βλέπει κωμωδία.  

Υπάρχει άραγε ελπίδα; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου