Αμπελόκηποι-Θεσσαλονίκη: Ξέφρενη και επικίνδυνη πορεία λαθροδιακινητή που έθεσε σε κίνδυνο ανυποψίαστους πολίτες


20/8/2023

Αμπελόκηποι-Θεσσαλονίκη: Η κατάσταση έχει ξεφύγει! Ένα νεαρό ζευγάρι Ελλήνων είδε τον χάρο με τα μάτια του εξαιτίας της ξέφρενης πορείας ενός αυτοκινήτου (άσπρη BMW), το οποίο οδηγούσε λαθροδιακινητής!

Η άγρια και επικίνδυνη πορεία του αυτοκινήτου είχε ξεκινήσει από τον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Ο λαθροδιακινητής έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, χωρίς να σταματά σε φανάρια, αψηφώντας την κίνηση στον δρόμο καθώς και τους πεζούς.

Η αστυνομία καταδίωξε τον λαθροδιακινητή, στην προσπάθεια της να σταματήσει την άγρια πορεία της άσπρης BMW και για να διαφυλάξει τους ανυποψίαστους πολίτες.

Τελικά, λίγο πριν τις 11 το βράδυ (19/8/2023), στο ύψος της πλατείας Αμπελοκήπων, ο λαθροδιακινητής έπεσε σχεδόν πάνω στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας νεαρός Έλληνας, δίπλα στον οποίο καθόταν η γυναίκα του. 

Οι δύο Έλληνες, βγαίνοντας από το αυτοκίνητό τους, έτρεμαν ολόκληροι. 

Η αστυνομία συνέλαβε τελικά τον λαθροδιακινητή, ο οποίος, σαν να μην φορούσε χειροπέδες, είχε ύφος άφοβο, ενίοτε χαλαρό, ενίοτε κοροϊδευτικό.  Ο παράνομος μετανάστης που βρισκόταν στην άσπρη BMW μαζί του,  κατάφερε να ξεφύγει. 

Η κατάσταση έχει κυριολεκτικά ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Τον τελευταίο καιρό, παράνομοι μετανάστες που έτρεχαν στην Εγνατία οδό με αντίθετη κατεύθυνση, σκότωσαν τουλάχιστον δύο Έλληνες. Τώρα, κάνουν το ίδιο μέσα στις πυκνοκατοικημένες πόλεις και είναι ζήτημα χρόνου, να θρηνήσουμε πολλά θύματα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου