Η Μαρία, το σουτιέν και οι ταυτότητες


30/8/2023

Όταν η πραγματικότητα δεν αντέχεται, έρχεται μία Μαρία και μάς την "προσφέρει" αλλιώς!... 

Μας τα έχετε κάνει πλανήτες με τον παραλληλισμό του κινητού τηλεφώνου με την ψηφιακή διακυβέρνηση, την κάρτα του πολίτη και την ψηφιακή ταυτότητα, γράφει η Μαρία Μπαϊραχτάρη στην ανάρτησή της στο facebook.

Το ίδρυμα που ζούμε δεν έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει τον Αχμέτ που περνάει παράνομα τα σύνορα και προσπαθούν με το γελοίο αυτό επιχείρημα της χρήσης κινητού τηλεφώνου να μας πείσουν ότι μας παρακολουθούν.
Ποιοι μας παρακολουθούν;

Τώρα, αν η Σούλα απ' την Άνω Ραχούλα γουστάρει να ποστάρει φωτογραφία τα βυζιά της για να της γράφει ο Μπάμπης συνεργείο αυτοκινήτων που την παρακολουθεί στα σχόλια "μας έλιωσες ΓκάΒλα μου" αυτό είναι άλλο θέμα!

Επειδή οι Μπάμπηδες παρακολουθούν τις ξώβυζες Σούλες δεν σημαίνει οι Πιερρακάκηδες κι οι ΕΥΠατζήδες παρακολουθούν συλλήβδην όλους τους Έλληνες.
Το "επιχείρημα" αυτό θυμίζει το ανέκδοτο που καταλήγει
" ε, αφού δεν έχεις ενυδρείο είσαι Φούστης"
Και το χρησιμοποιούν και σοβαροί άνθρωποι.

Ενώ ξεκάθαρα έχουν παραδεχτεί οι αρμόδιοι ότι θα περιέχει τσιπ τεχνολογίας rfid και στο ΦΕΚ που εκδόθηκε για το θέμα ορίζεται ρητά ότι στην ταυτότητα αυτή εκτός από τα προσωπικά στοιχεία ταυτοποίησης:
" θα δύναται να αποθηκευτούν τα στοιχεία που απαιτούνται για τις Υπηρεσίες Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, εάν αποφασισθεί να συμπεριληφθούν στο εν λόγω μέσο"
Πρέπει να είσαι μειωμένης έως ανύπαρκτης αντίληψης για να μην καταλαβαίνεις τι διαβάζεις και που μπορεί να οδηγήσει όλο αυτό.

Βέβαια, οι περισσότεροι από όσους χρησιμοποιούν αυτό το γελοίο επιχείρημα του κινητού ή της πιστωτικής κάρτας είναι είτε φιλοσοφημένοι και διαφωτισμένοι Αδώνηδες που βρήκαν το φως τους μόλις μπήκαν στη ΝΔουλα ή ανήκουν στην κατηγορία εκείνη των υπερέξυπνων που προκειμένου να μπούνε στο νυχτομάγαζο για να δούνε την γκόμενα του Μπισμπίκη να παριστάνει ότι τραγουδάει, με μεγάλη προθυμία έδειχναν στο άσβερκο της πόρτας το πιστοποιητικό υγειονομικών φρονημάτων τους.
Οπότε δεν περιμένω και καμιά άλλη λογική θέση.

Να χαρείτε ότι αγαπάτε όμως, σταματήστε να μας ζαλίζετε τον έρωτα και να φτύνεστε μην τυχόν και ματιάσετε το υψηλό σας IQ κι αφήστε μας να παραμείνουμε στο νούμερο σουτιέν που φοράμε ήδη.
Μην μας πρήζετε τα βυζΓιά!

Και πείτε στον υπαλληλάκο μας τον Μπαλάσκα που του ξέφυγε και είπε ότι και στα βουνά να πάμε να ζήσουμε θα χρειαζόμαστε ταυτότητα για να αγοράζουμε σπίρτα, συνδέοντας έτσι αυτομάτως τις αγορές με την κατοχή ψηφιακής ταυτότητας ότι,
άμα γουστάρω ανάβω φωτιά τρίβοντσς πέτρες στην αυλή μου και καίω κινητό και πιστωτικές και χορεύω τον χορό της βροχής γύρω γύρω.
Άμα εσείς θέλετε να γίνετε Κινέζοι, πρόβλημα σας!
Άιντε να πούμε μη μας φουντώνετε!
Καλημέρα είπαμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου