Τι να κάνετε, για να γίνετε επίτιμοι δημότες στην Ελλάδα

 

 2/9/2023

 Είναι αδιανόητο και όμως αληθινό! 

Ενώ για 15η ημέρα η φωτιά καίει στον Έβρο, κάποιων τα συναισθήματα και οι σκέψεις στροβιλίζονται γύρω από αξιώματα. Κούφια αξιώματα.

Η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος βρίσκονται σήμερα στην Ηλεία, μετά από κοινή πρόσκληση των Δήμων Ανδραβίδας-Κυλλήνης και Πύργου, καθώς και της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας και Ωλένης. 

Εκκλησία, Προεδρία και Δήμοι νοιώθουν την ανάγκη να αλληλο-τιμηθούν και να αλληλο-παινευτούν, ενώ στην πατρίδα μας συντελείται, κατά γενική ομολογία, η μεγαλύτερη καταστροφή εξαιτίας της πύρινης λαίλαπας στην Δαδιά. 

Να σημειωθεί ότι οι δύο "εξέχοντες προσωπικότητες" θα ανακηρυχθούν σε επίτιμους δημότες.

Τι έκαναν για να αξίζουν τιμών και επαίνων; 

Λίγα από τα πολλά: Αποδέχονται τα Σκόπια ως "Βόρεια Μακεδονία", υποδέχονται Σκοπιανούς υπό τον ύμνο τους που μιλά για την Μακεδονία που εμείς κατέχουμε ενώ είναι δική τους, συν-τρώνε και συν-πίνουν με τους Έλληνες πολιτικούς που υπέγραψαν την προδοτική συμφωνία με τα Σκόπια και με τους άλλους που την συνεχίζουν με σεβασμό. 

Συμπέρασμα: Για να γίνετε επίτιμοι δημότες στην Ελλάδα, εν μέσω μάλιστα ανήκουστων καταστροφών, πρέπει να προδίδετε την πατρίδα μας. 

Επίσης, για να προσθέσετε πόντους στην υποψηφιότητά σας για δόξα και μεγαλεία, μπορείτε να κάνετε ένα παρτάκι για τα γενέθλια σας, όπως οι βουλευτές της κυβέρνησης προχθές, ενώ ο τόπος καίγεται και οι Έλληνες έχουν καταστραφεί...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου