Είχε δίκιο ο Δραγούμης που δήλωνε ότι οι Ελλαδίτες πολιτικοί μάς θέλουν μόνο για να πληρώνουμε φόρους!


24/9/2023

Ίσως, αν ζούσε ο Δραγούμης στην εποχή μας, να τον δολοφονούσαν πριν καν προλάβει να γράψει για την Μακεδονία μας και για το υπό κατάρρευση έθνος μας...

Οι Ελλαδίτες πολιτικοί κατάντησαν να συνταυτίσουν με το νου τους κράτος και έθνος ή καλύτερα μην μπορώντας να φτάσουν στην γενικότητα του "έθνους"  έκαμαν την ανικανότητά τους θεωρία, γενίκεψαν το νόημα "κράτος" λέγοντας "κάθε κράτος έχει από ένα λαό, άρα και το ελληνικό κράτος έχει ελληνικό λαό και λαός είναι εκείνος που πληρώνει τους φόρους". Και έπειτα λαός, κράτος και έθνος έγιναν στο κεφάλι τους ένα. (Ελληνικός πολιτισμός, Ίωνος Δραγούμη, εκδ. Φιλόμυθος, 1993)

Υπάρχει κάποιος που μπορεί να αμφισβητήσει τα λόγια του Δραγούμη; 

Έτσι όπως τα περιέγραψε, ισχύουν δυστυχώς ακόμα. Αν μάλιστα θέλουμε να λέμε βαθιές και σκληρές αλήθειες, η κατάσταση είναι χειρότερη τώρα. 

Εμείς, ο λαός, υπάρχουμε μόνο για να πληρώνουμε τους φόρους στο κράτος των Ελλαδιτών πολιτικών. Αυτοί, ζουν βολεμένοι στα αρχοντικά τους, και κάθε ώρα και στιγμή μάς βομβαρδίζουν με τις "ωραίες και πικάντικες"  θεωρίες τους για την δημοκρατία, την αλληλεγγύη και την ισότητα στην κοινωνία μας. 

Αλίμονο, κάνουν τις θεωρίες του πράξεις, και το έθνος μας αργοπεθαίνει. 

Προδόθηκε η Μακεδονία μας. Ούτε ένας δεν τιμωρήθηκε. 

Περάσαμε από τα μνημόνια στην τεράστια σημερινή ακρίβεια, ζούμε με επιδόματα, και οι μοναδικοί που έχουν άθικτο τον μισθό τους, είναι οι Ελλαδίτες πολιτικοί μαζί με όλους τους αυλικούς τους (που είναι πάμπολλοι). 

Δημοκρατία βιώνουν μόνο οι Ελλαδίτες πολιτικοί και οι υποστηρικτές τους. Οι υπόλοιποι, που αποτελούν τον λαό, βιώνουν την "δημοκρατία" των φόρων και των υποχρεώσεων. 

Αλληλεγγύη βιώνουν όσοι παράνομα μπαίνουν στην χώρα, με τις ΜΚΟ να παίζουν σπουδαιότατο ρόλο. Αυτές οι ΜΚΟ όμως δεν κούνησαν ούτε το μικρό τους δακτυλάκι για να βοηθήσουν την Ελλάδα στις πυρκαγιές και στις πλημμύρες!

Ισότητα;  Ω ναι, στους φόρους που βαρύνουν τις πλάτες μας αφόρητα και αδιέξοδα. 

Τραγικώς, τα αδιέξοδα έχουν γίνει το δεύτερο δέρμα μας. 

Οι Ελλαδίτες πολιτικοί θα καταστρέψουν, μετά την Μακεδονία, και το Αιγαίο και την Θράκη. Είναι περιφερόμενοι εξουσιαστές που προσβάλλουν το έθνος και παραμένουν ατιμώρητοι. 

Αυτοί, μαζί με τα συστημικά ΜΜΕ τους, προβάλλουν κάθε δευτερόλεπτο, ως κυρίαρχο θέμα της κοινωνίας μας, το σεξ. 

Για παράδειγμα:  Εκεί που για χρόνια ο γάμος και η οικογένεια ήταν οπισθοδρομικός θεσμός, που υποστηρίζονταν μόνο από συντηρητικούρες, τώρα πια όλοι θέλουν να παντρεύονται, άνδρες με άνδρες, γυναίκες με γυναίκες, και να υιοθετούν και παιδιά. Αυτοί οι γάμοι είναι προοδευτικοί. Οι παραδοσιακοί ανάμεσα σε γυναίκα και άνδρα, με την γυναίκα να γεννά παιδιά, είναι συντηρητικοί. 

Τι κόσμος! Τι σαπίλα! Τι δικτατορία! 

Όλοι εμείς που πληρώνουμε τους φόρους και ξέρουμε τι σημαίνει έθνος και ξέρουμε ότι το σύγχρονο κράτος μας κατατρώγει τις σάρκες του έθνους μας, όλοι εμείς είμαι περιθωριοποιημένοι και είδος προς εξόντωση! 

Άντε να δούμε, θα καταφέρουν Ελλαδίτες πολιτικοί, τα ΜΜΕ τους και τα ξένα κέντρα εξουσίας τους, να μας εξαφανίσουν; Αλλά, γιατί παραπονούμαστε;  Αφού εξαφανιζόμαστε δημοκρατικά!... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου