Κορυφαίος γιατρός του Yale, Risch: Αφύσικοι οι καρκίνοι-τούρμπο και πώς συνδέονται με την βλάβη του ανοσοποιητικού συστήματος λόγω εμβολίων

 

 15/9/2023

Ο Δρ. Ο Harvey Risch αλλά και άλλοι κορυφαίοι γιατροί προειδοποιούν ώρα για τους «καρκίνους τούρμπο» που εξαπλώνονται «δραματικά»: «Δεν είναι φυσιολογικό»!

Ένας παγκοσμίου φήμης επιδημιολόγος κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τον ταχέως αυξανόμενο αριθμό «καρκίνων τούρμπο», οι οποίοι, όπως λέει, εξαπλώνονται «δραματικά».  

Ο Δρ. Ο Harvey Risch είναι Ομότιμος Καθηγητής Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο Yale. 

Ο Risch ειδικεύεται στην αιτιολογία, την πρόληψη και την έγκαιρη ανίχνευση του καρκίνου καθώς και τις επιδημιολογικές μεθόδους.  

Ο καθηγητής έλαβε επιχορήγηση 3,65 εκατομμυρίων δολαρίων από τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας (NIH) για μια πενταετή μελέτη της αιτιολογίας του καρκίνου του παγκρέατος στο Κονέκτικατ.  

Αφού παρατήρησε μια ανησυχητική αύξηση στον «καρκίνο του turbo», ο Risch στρέφεται τώρα στο κοινό για να προειδοποιήσει για τα ευρήματά του.

Ο όρος «καρκίνος τούρμπο» χρησιμοποιείται από ειδικούς για να περιγράψει την πρόσφατη εμφάνιση επιθετικών καρκίνων που αυξάνονται ραγδαία.  

Σύμφωνα με τον Risch και άλλους κορυφαίους ειδικούς στον καρκίνο, τα κρούσματα αυτού του νέου φαινομένου έχουν αυξηθεί ραγδαία τα τελευταία δύο χρόνια. 

 «Αυτοί οι καρκίνοι, οι οποίοι κανονικά κρατούνται υπό έλεγχο από το σώμα, αναπτύσσονται απροσδόκητα γρήγορα», εξήγησε ο Risch σε πρόσφατη συνέντευξη στους The Epoch Times.  

«Γνωρίζουμε ότι τα εμβόλια Covidim έχουν βλάψει το ανοσοποιητικό σύστημα σε διάφορους βαθμούς σε ένα ποσοστό ανθρώπων που τα έχουν λάβει.  

«Και αυτό το κακό μπορεί να είναι ότι παθαίνουν Covid πιο συχνά, ότι παθαίνουν άλλες μολυσματικές ασθένειες και ότι μακροπρόθεσμα μπορεί επίσης να νοσήσουν από καρκίνο», προειδοποίησε. 

 Ο Risch δεν είναι ο μόνος που εκφράζει παρόμοιες ανησυχίες.

Πολλοί κορυφαίοι γιατροί, συμπεριλαμβανομένου του διάσημου παθολογοανατόμου Ryan Cole, προειδοποιούν για τον «καρκίνο τούρμπο».  

«Λόγω της απορρύθμισης των ανοσολογικών αποκρίσεων και της καταστολής του ανοσοποιητικού συστήματος από αυτές τις γενετικά τροποποιημένες ενέσεις... αυτοί οι καρκίνοι, που κανονικά κρατούνται υπό έλεγχο από το σώμα, αυξάνονται απροσδόκητα γρήγορα», προειδοποίησε ο Δρ. Ο Κόουλ ήδη σε συνέντευξή του στο Children's Health Defense.  

Αλλά τα χειρότερα θα μπορούσαν να είναι ακόμη μπροστά μας, προειδοποιεί ο Risch. 

 «Η ιδέα ότι ένα νέο προϊόν όπως τα εμβόλια [COVID] θα μπορούσε να προκαλέσει καρκίνο δεν μπορεί να παρατηρηθεί εν μία νυκτί», εξηγεί.  

«Ο καρκίνος ως ασθένεια χρειάζεται πολύ χρόνο για να εκδηλωθεί, από τα πρώτα κύτταρα που σβήνουν μέχρι να γίνουν αρκετά μεγάλα ώστε να διαγνωστούν ή να εμφανίσουν συμπτώματα. Αυτό μπορεί να διαρκέσει δύο έως τρία χρόνια για καρκίνους του αίματος όπως η λευχαιμία και το λέμφωμα, πέντε χρόνια για τον καρκίνο του πνεύμονα, 20 χρόνια για τον καρκίνο της ουροδόχου κύστης, 30 έως 35 χρόνια για τον καρκίνο του παχέος εντέρου κ.λπ.

«Λοιπόν, αυτά είναι μακροπρόθεσμα γεγονότα και αν ξαφνικά εισαγάγετε ένα νέο προϊόν όπως τα εμβόλια, το πρώτο πράγμα που θα περιμένατε να δείτε είναι οι καρκίνοι του αίματος που ανέφερα, αλλά όχι οι άλλοι καρκίνοι».  

Ωστόσο, τα επίσημα κυβερνητικά στοιχεία δείχνουν ήδη αύξηση των καρκίνων του αίματος. Ο αναλυτής δεδομένων Edward Dowd κατέρριψε τις ετήσιες πληρωμές PIP ανά σύστημα σώματος νωρίτερα φέτος. 

 Η ανάλυση του Dowd εξετάζει διάφορες μετρήσεις για το 2020, το 2021 και το 2022.  

Ο διάσημος ειδικός δεδομένων διαπίστωσε ότι οι αιματολογικές εφαρμογές/αιτήσεις θα είναι 522% παραπάνω σε σχέση με το 2022.  

Αλλά δεν είναι μόνο οι ασθένειες που σχετίζονται με το αίμα που αυξάνονται.  

Οι καρκίνοι που συνήθως αναπτύσσονται μόνο μετά από δέκα, είκοσι ή τριάντα χρόνια γίνονται όλο και πιο συνηθισμένοι. 

 Ο Risch ισχυρίζεται ότι οι ενέσεις Covid «μπαλώνουν» το ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος.

 Λέει ότι οι καρκίνοι θεωρητικά επιταχύνονται από τις ανοσοκατασταλτικές ενέσεις MRNA. 

 Οι καρκίνοι που στο παρελθόν χρειάζονταν χρόνια για να αναπτυχθούν θα μπορούσαν τώρα να εμφανιστούν με αυξημένο ρυθμό, λέει ο Risch.  

Αλλά ήδη βλέπουμε σημάδια ότι συμβαίνει αυτό στους νέους. 

Υπάρχουν αυξανόμενες αναφορές για άτομα στην ακμή της ζωής τους που αναπτύσσουν ξαφνικά πρωτοφανή επίπεδα καρκίνου.  

Αναφέρεται το παράδειγμα του 26χρονο YouTuber Colby Brock που μοιράστηκε τη διάγνωση του καρκίνου των όρχεων με τους συνδρομητές του στις 9 Ιουλίου 2023. [...]

Σύμφωνα με τον Δρ. Ο Risch κάποιος άλλος παράγοντας πυροδοτεί τον καρκίνο του παχέος εντέρου ενός 25χρονου που δεν έχει ανάλογο οικογενειακό ιστορικό της νόσου.  

Κατά τον Δρ. Ο Risch: «Μερικοί από αυτούς τους καρκίνους που εμφανίζονται, είναι τόσο επιθετικοί που από τη στιγμή που ανακαλύπτονται για πρώτη φορά σε ασθενείς, μέχρι τη στιγμή που επιστρέφουν για θεραπεία μετά από μερικές εβδομάδες, έχουν αυξηθεί δραματικά σε σύγκριση με αυτό που θα περίμεναν οι ογκολόγοι».

 Ο Risch έχει μια εξήγηση για τον αυξανόμενο αριθμό ασθενών με καρκίνο του turbo.  

«Πρέπει να υπάρξει ένα έναυσμα», είπε. 

 Όπως έχει ήδη εξηγήσει ο Risch, τα εμβόλια Covid έχουν βλάψει το ανοσοποιητικό σύστημα σε διάφορους βαθμούς σε ένα ποσοστό ανθρώπων που τα έχουν λάβει». 

«Κατά τη γνώμη μου, ο καρκίνος είναι κάτι που κανονικά καταπολεμά το σώμα, γιατί τα κύτταρα που δημιουργούνται όταν τρελαίνονται, το ανοσοποιητικό σύστημα συνήθως τα αναγνωρίζει και καταφέρνει να τα καταβροχθίσει ή να τα απενεργοποιήσει για να μην αναπτυχθούν περαιτέρω.  

«Αλλά εάν βλάψετε το ανοσοποιητικό σύστημα σε τέτοιο βαθμό που δεν είναι πλέον σε θέση να αναγνωρίσει τα νεοαναπτυσσόμενα, δυσλειτουργικά καρκινικά κύτταρα ή να τα καταστήσει αβλαβή, τότε αυτό ανοίγει την πόρτα για να πολλαπλασιαστούν σε σημείο που το ανοσοποιητικό σύστημα κατακλύζεται.  

«Και αυτός, κατά τη γνώμη μου, είναι ο πιο πιθανός μηχανισμός εδώ». Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου