Γιατί μια πατριωτική ενημερωτική σελίδα προωθεί ως πατριώτη τον Παυλόπουλο και το βιβλίο του;


16/10/2023

Τα μάτια μας δεκατέσσερα και το πνεύμα μας άγρυπνο! Να μην ξεχάσουμε ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος, ως πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, έβαλε την οριστική υπογραφή στην ψευδοσυμφωνία των Πρεσπών, μία υπογραφή που πρόδωσε την Μακεδονία μας!

Σελίδες που είναι γνωστές για το πατριωτικό τους περιεχόμενο, προωθούν την επανέκδοση του βιβλίου του Παυλόπουλου με τίτλο "Μελέτες για τα Εθνικά Θέματα και για το Κυπριακό Ζήτημα".  

Ο ανεκδιήγητος αυτός τύπος που μάς κατέστρεψε και μάς ρεζίλεψε, στις προηγούμενες εκδόσεις αυτού του βιβλίου δεν είχε συμπεριλάβει το Κυπριακό Ζήτημα. Και σκέφτηκε ότι είναι ώρα να συμβάλλει στην επίλυσή του. 

Αφού έλυσε, μαζί με τον Τσίπρα και τον Κοτζιά, το θέμα του ονόματος των Σκοπίων προς όφελος των σλάβων, τώρα δεν θέλει να μάς στερήσει τους καρπούς του σπουδαίου του πνεύματος. 

Ας είμαστε σε επιφυλακή και ας φιλτράρουμε όσα ακούμε και διαβάζουμε. Αυτό που φαίνεται πατριωτικό, τελικά, δεν είναι πατριωτικό, αφού ξεπλένει το έγκλημα που διέπραξε ο Προκόπης Παυλόπουλος, χαϊδεύοντας τα μαλλιά του, τονίζοντας το εγώ του και προωθώντας το βιβλίο του. 

Ευχόμαστε να μην πάει καλά το βιβλίο του Προέδρου. Δεν είναι άξιος Έλληνας. Είναι ένα ανθρωπάκι που μάς ντρόπιασε αλλά διαδραματίζει τον ρόλο του πολυπράγμονα και του πατριώτη. Και σε αυτόν τον χυδαία υποκριτικό ρόλο του, τον στηρίζουν "πατριωτικές ενημερωτικές" ιστοσελίδες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου