Σουηδός Ευρωβουλευτής ταπεινώνει Μαργαρίτη Σχοινά και Παπαδημούλη, που γελούσαν με τους νεκρούς από συμμορίες στην Σουηδία

Εδώ βλέπουμε τον Σχοινά να βγάζει σέλφι στην κηδεία του Γιάννη Ιωαννίδη, χθες. Ο άνθρωπος δεν καταλαβαίνει τι κάνει; Όταν έτσι συμπεριφέρεται σε κηδεία, πώς περιμένουμε να συμπεριφερθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση;
7/10/2023

Δημόσια ταπείνωση επεφύλασσε στον Επίτροπο Μαργαρίτη Σχοινά και τον Αντιπρόεδρο του Κοινοβουλίου Δημήτρη Παπαδημούλη (ή παπασπιτούλη κατά κάποιους) Σουηδός Ευρωβουλευτής, εξαγριωμένος από τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν το μεταναστευτικό ζήτημα.

Αφού πρώτα ξεμπρόστιασε τις προθέσεις τους σχετικά με το περίφημο σύμφωνο για το μεταναστευτικό, ο Σουηδός Ευρωβουλευτής Τσάρλι Βάιμερς, τους επιτέθηκε επί προσωπικού. Απευθυνόμενος στον Μαργαρίτη Σχοινά του είπε ότι δεν είναι η δουλειά του να είναι “μάνατζερ” των αριστερών κομμάτων στις εκλογές, αλλά να λύσει το μεταναστευτικό πρόβλημα.

«Εσείς, επίτροπε Σχοινά, το φωνάζετε: «Το Σύμφωνο έχει ως σκοπό να εμποδίσει τους δημαγωγούς και λαϊκιστές στην Ευρώπη από το να κάνουν προεκλογική εκστρατεία για τις Ευρωεκλογές πατώντας στη μετανάστευση.

Επίτροπε, έχετε ιδέα τι συμβαίνει στη Σουηδία; Απλοί άνδρες και γυναίκες αντιμετωπίζουν τις συνέπειες μιας μεταναστευτικής πολιτικής που εξέθρεψε το τέρας που λέγεται συμμοριακή βία.

Πού είναι το Σύμφωνό σας για το 25χρονο κορίτσι που ανατινάχθηκε από γκάνγκστερς; Ή τον 71χρονο που πυροβολήθηκε σε παμπ, καθώς έπινε τη μπίρα του;

Η δουλειά σας κ. Σχοινά, λυπάμαι, αλλά δεν είναι να κάνετε καμπάνια για την Αριστερά! Είναι να αντιμετωπίσετε τη λαθρομετανάστευση!

Κάντε λοιπόν τη δουλειά σας και ενημερώστε μας, πώς θα συνοδεύσουμε τις βάρκες πίσω…
Διαφορετικά, ο διαρκής πόλεμος στους σουηδικούς δρόμους, όπως το θέτει η αστυνομία, θα χειροτερέψει!»

Εκεί όμως που πραγματικά βγήκε από τα ρούχα του ήταν όταν ο Δημήτρης Παπαδημούλης γελούσε, ενώ ο ίδιος περιέγραφε την κατάσταση που έχει προκληθεί στη Σουηδία λόγω του μεταναστευτικού: Γελάτε; Να γελάσετε με τα 17 αθώα θύματα που ανατινάχτηκαν και πέθαναν στη Σουηδία! Ντροπή σας! Να ξέρετε, αυτό θα συμβεί και στη χώρα σας!», κατέληξε.

Είναι δυστυχές για τη χώρα μας, ότι αυτή τη στιγμή αντί να αντιμετωπίζει με σοβαρότητα το μεταναστευτικό, έχει ανθρώπους στις Βρυξέλλες οι οποίοι λειτουργούν ως… ατζέντηδες των κάθε λογής ΜΚΟ. Και αυτό διότι συσπειρώνει εναντίον της την πραγματική δεξιά όλης της Ευρώπης. Πηγή

Να σημειωθεί ότι κατά του Παπαδημούλη τάχθηκε και ο Εσθονός Ευρωβουλευτής Γιάακ Μάντισον, ο οποίος εκνευρίστηκε πάρα πολύ, όταν είδε ότι ο Παπαδημούλης, όσο μιλούσε ο Σουηδός συνάδελφός του, γελούσε. Ο Εσθονός κατηγόρησε τον Έλληνα και τους αριστερούς συντρόφους του, καθώς και τον Σχοινά, ότι γελούν γιατί δεν τους νοιάζει για όλα τα άσχημα που συμβαίνουν στο μεταναστευτικό. Δεν τους νοιάζει για τις δολοφονίες και τους θανάτους που συμβαίνουν στην Σουηδία.

"Είστε εγωιστές, υπερπληρωμένοι γραφειοκράτες, που προσπαθήσατε να προωθήσετε την μεταναστευτική σας πολιτική, τα τελευταία τέσσερα χρόνια και αποτύχατε!Έχετε απολύτως αποτύχει!"

Και οι δύο Ευρωβουλευτές, ο Σουηδός και ο Εσθονός, έχουν δίκαιο. Αλλά θα έπρεπε να ξέρουν ότι αυτοί οι καλοθεσίτες Έλληνες, και στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στην Ελλάδα μέσα, γελούν και με την κατάσταση που επικρατεί στην πατρίδα μας και αδιαφορούν πλήρως για όσα κάνουν οι παράνομοι μετανάστες. Και φυσικά, οι Έλληνες Ευρωβουλευτές δεν είναι οι μόνοι ένοχοι. Γιατί, δεν θα ήταν εκεί που ήταν, και δεν θα έκαναν όσα κάνουν, αν δεν ανήκαν στο μεγάλο ευρωπαϊκό και παγκόσμιο λόμπι που παρακινεί και προωθεί τους μουσουλμάνους όλου του κόσμου να καταφτάσουν πάση θυσία στην Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου