Δρ. Judith Curry, για κλιματική κρίση: Διέδιδα ψευδή προπαγάνδα ότι η γη κινδυνεύει από την κλιματική κρίση


 7/10/2023

Κορυφαία επιστήμονας του κλίματος, η Δρ. Η Judith Curry, παραδέχεται ότι η «κλιματική κρίση» είναι φάρσα και ότι η ίδια έλεγε ψέματα!

Η Δρ. Η Judith Curry δεν είναι ένας τυχαίος και άσχετος άνθρωπος που μιλά για την κλιματική κρίση, αντίθετα είναι μία σεβαστή και αναγνωρισμένη επιστήμονας του κλίματος στον κόσμο (από τους πιο σημαντικούς της εποχής μας). Και, απορρίπτει πλέον την πράσινη ατζέντα ότι η Γη αντιμετωπίζει μια «κρίση» λόγω της «θέρμανσης του πλανήτη». 

Η Δρ. Η Judith Curry είναι ερευνήτρια για το κλίμα και έχει δημοσιεύσει περισσότερα από 140 επιστημονικά βιβλία και άρθρα.  

Η Κάρι, η οποία ήταν πρώην πρόεδρος της Σχολής Επιστημών της Γης και της Ατμόσφαιρας στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Τζόρτζια, παραδέχτηκε επίσης ότι διέδιδε ψευδή προπαγάνδα για την κλιματική αλλαγή.

 Όπως ανέφερε το Slay News, η Curry παραδέχτηκε πρόσφατα ότι παραποίησε τις μελέτες της που κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η «κλιματική αλλαγή» προκαλούσε συχνότερους και ισχυρότερους τυφώνες σε όλο τον κόσμο.  

Για χρόνια, ο Κάρι ήταν μεταξύ των κορυφαίων φωνών που προειδοποιούσαν ότι η Γη αντιμετωπίζει μια «έκτακτη ανάγκη» λόγω υποτιθέμενης κλιματικής αλλαγής που προκαλείται από τον άνθρωπο.  

Το έργο της αναφέρεται συχνά από υποστηρικτές του κλιματικού συναγερμού. 

Η Curry είπε ότι έγινε η αγαπημένη των φιλελεύθερων εταιρικών μέσων ενημέρωσης αφού δημοσίευσε μια μελέτη που φαινόταν να δείχνει μια δραματική αύξηση στην ένταση του τυφώνα.  

«Διαπιστώσαμε ότι το ποσοστό των τυφώνων της κατηγορίας 4 και 5 είχε διπλασιαστεί», λέει η Curry. Η μελέτη δημοσιεύτηκε την εποχή του τυφώνα Κατρίνα.  

«Αυτό έγινε αντιληπτό από τα μέσα ενημέρωσης», λέει, και τότε οι ακτιβιστές του κλίματος συνειδητοποίησαν: Ω, μπορούμε να το κάνουμε έτσι. Δηλαδή:

 «Σύνδεση ακραίων καιρικών φαινομένων με την υπερθέρμανση του πλανήτη!»  

Οι πιο «έντονοι» τυφώνες που ανέφερε στα ευρήματά της ενθάρρυναν γρήγορα τους ακτιβιστές της υπερθέρμανσης του πλανήτη.

Και καθώς το έργο της κέρδιζε παγκόσμια αναγνώριση, αφού συνδέθηκε με την «κλιματική αλλαγή», η Κάρι παραδέχτηκε ότι απολάμβανε τη βόλτα στην πράσινη ατζέντα.  

«Υιοθετήθηκα από περιβαλλοντικές ομάδες και ακτιβιστές και με αντιμετώπιζαν σαν ροκ σταρ», λέει η Curry. «Πήγαινα παντού για να συναντήσω πολιτικούς».  

Στη συνέχεια, όμως, ορισμένοι ερευνητές επεσήμαναν τα ερευνητικά κενά επισημαίνοντας χρόνια με λίγους τυφώνες. «Όπως κάθε καλός επιστήμονας, έκανα την έρευνά μου», λέει η Curry. Η οποία προέβη σε νέες εκτεταμένες έρευνες που κατέδειξαν τα παρακάτω:

 «Υπάρχει μια «βιομηχανία αλλαγής του κλίματος» που ανταμείβει τον φόβο.  

«Η προέλευση πηγαίνει πίσω στο... Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα του ΟΗΕ», λέει η Curry.  

Μερικοί αξιωματούχοι του ΟΗΕ είχαν «αντικαπιταλιστικά» κίνητρα.  

«Μισούσαν τις εταιρείες πετρελαίου και χρησιμοποίησαν την κλιματική αλλαγή για να προωθήσουν την πολιτική τους».

 Το 1988, τα Ηνωμένα Έθνη ίδρυσαν τη Διακυβερνητική Επιτροπή για την Κλιματική Αλλαγή (IPCC).

  «Η IPCC δεν πρέπει να επικεντρωθεί στα οφέλη της υπερθέρμανσης του πλανήτη», εξηγεί η Curry.

  «Η αποστολή της IPCC ήταν να αναζητήσει επικίνδυνη κλιματική αλλαγή που προκαλείται από τον άνθρωπο». 

 «Οι εθνικοί δωρητές κατεύθυναν τότε όλα τα κεφάλαια προς την κατεύθυνση ότι υπήρχαν επικίνδυνες συνέπειες».

Οι ερευνητές ανακάλυψαν γρήγορα ότι ο μόνος τρόπος για να κερδίσουν χρήματα ήταν να κάνουν ανησυχητικούς ισχυρισμούς σχετικά με την «ανθρωπογενή κλιματική αλλαγή».  

Αυτό δημιουργεί μια «τεχνητή συναίνεση». Σε μια νέα συνέντευξη με τον σχολιαστή John Stossel, η Curry απομυθοποίησε περαιτέρω την παγκοσμιοποιημένη αφήγηση της «κλιματικής κρίσης» που στοχεύει στην επίτευξη των στόχων «Net Zero» του ΟΗΕ και του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) πριν από το 2030.  

Το βίντεο ξεκινά με ανησυχητικές δηλώσεις της ριζοσπαστικής των Δημοκρατικών Alexandria Ocasio-Cortez (D-NY) και της ακτιβίστριας για την υπερθέρμανση του πλανήτη Γκρέτα Τούνμπεργκ, οι οποίες και οι δύο ισχυρίζονται χωρίς στοιχεία ότι «οι άνθρωποι πεθαίνουν».  

Αυτή η προπαγάνδα περιλαμβάνει επίσης τον ισχυρισμό ότι η Γη έχει μέχρι το 2030 για να αποτρέψει μια «κλιματική καταστροφή».

Μεταξύ άλλων, η Curry δεν διστάζει πια να παραδεχθεί ότι οι μελέτες για το κλίμα που περιλαμβάνουν ψευδή αποτελέσματα και φοβίζουν τον κόσμο, οφείλονται σε μονόπλευρη χρηματοδότηση. Απόσπασμα άρθρου-Πηγή

Δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι σε αυτές ακριβώς τις μελέτες στηρίζονται οι ακτιβιστές του κλίματος, αλλά και οι κυβερνήσεις. Η δική μας μάλιστα κυβέρνηση αποδίδει τις συμφορές των πυρκαγιών και των πλημμυρών που έπληξαν την πατρίδα μας στην κλιματική κρίση, με κύρια αιτία της τον ανθρωπογενή παράγοντα. Έτσι, γεμίζουμε με ανεμογεννήτριες εκεί όπου θα έπρεπε να υπάρχουν δέντρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου