Η συγγραφέας Uzay Bulut από την Τουρκία λέει: Οι Τούρκοι ξέχασαν την πραγματική τους ταυτότητα, είναι εξισλαμισμένοι Έλληνες!

 

20/10/2023

Η δημοσιογράφος-συγγραφέας από την Τουρκία Uzay Bulut υποστηρίζει ότι η χώρα της ήταν για αιώνες ελληνική και οι περισσότεροι Τούρκοι είναι εξισλαμισμένοι Έλληνες που ξέχασαν την πραγματική τους ταυτότητα!

Η ανάρτησή της στο twitter (X):

Κατάγομαι από μια χώρα που ήταν ορθόδοξη χριστιανική και ελληνική για αιώνες, αλλά που έχει εξισλαμιστεί.  

Οι περισσότεροι άνθρωποι εκεί είναι ελληνικής καταγωγής, αλλά καθώς οι πρόγονοί τους εξισλαμίστηκαν, πιστεύουν ψευδώς το τουρκικό Ισλάμ είναι η πραγματική τους ταυτότητα.  

Σήμερα δεν υπάρχει ούτε μία ενεργή Ορθόδοξη Εκκλησία στην πόλη γέννησής μου και ακόμη και χριστιανικά νεκροταφεία έχουν καταστραφεί.  Πολλοί εξισλαμισμένοι Έλληνες εκεί μισούν πλέον τους Ορθόδοξους Έλληνες αδελφούς τους.  

Έχω δει από πρώτο χέρι τι κάνει ο εξισλαμισμός στον πολιτισμό και την ελευθερία. Έτσι, θεωρώ ότι αυτό που σταδιακά συμβαίνει στην Ευρώπη είναι καταστροφικό. Πρέπει να σταματήσει. Πηγή

Ένα είναι σίγουρο. Η Uzay Bulut, μετά από αυτόν τον συγκλονιστικό λόγο της, θα πρέπει να προσέχει στην χώρα της, αφού μιλά τόσο ανοιχτά υπέρ της Ελλάδος, μην της συμβεί κάτι άσχημο, γιατί σε αυτή την περίπτωση δεν θα την βοηθήσει ούτε η Ευρώπη μα ούτε και οι Έλληνες πολιτικοί, η πλειοψηφία των οποίων μισεί ό,τι είναι ελληνικό και ορθόδοξο!... 

Το καλό και αληθινό, πόσο μπορεί να επιβιώσει μέσα στον μίζερο και άγριο κόσμο μας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου