Πλέον σε θύματα των εμβολίων, προσφέρεται ευθανασία!

 

 26/2/2024

Η τραγική μοίρα μίας κακοποιημένης γυναίκας μετά από τρία εμβόλια...

Η ζωή της Kayla Pollock, μιας 37χρονης μητέρας από το Οντάριο, πήρε δραματική τροπή αφού δέχτηκε ένα ενισχυτικό εμβόλιο Moderna. Ήταν παράλυτη από το λαιμό και κάτω.

Η Kayla είχε άσχημα παιδικά χρόνια. Ως παιδί κακοποιήθηκε σκληρά από τους γονείς της.

Κατά τη διάρκεια του κορωνοϊού, τα κύρια μέσα ενημέρωσης, οι πολιτικοί και οι υγειονομικές αρχές κάλεσαν τον κόσμο να εμβολιαστεί. Η Kayla έκανε δύο εμβόλια Pfizer το 2021. Για να επισκεφτεί τον πατέρα της, έπρεπε να εμβολιαστεί.

Η Kayla αποφάσισε επίσης να πάρει ένα ενισχυτικό εμβόλιο. Εμβολιάστηκε στις 11 Ιανουαρίου 2022 και τέσσερις μέρες αργότερα τα πόδια της ξαφνικά δεν ένοιωθε τα πόδια της. Εννέα μέρες αργότερα συνέβη ξανά.

Όταν ξύπνησε στις 22 Φεβρουαρίου 2022, δεν μπορούσε πλέον να κινήσει το σώμα της. Στο νοσοκομείο ο γιατρός της είπε ότι τα φανταζόταν όλα και ότι ήταν τρελή.

Ωστόσο, μια μαγνητική τομογραφία έδειξε ότι ο νωτιαίος μυελός της είχε υποστεί βλάβη. Ένας νευρολόγος συνταγογράφησε στεροειδή, τα οποία της επέτρεψαν να ανακτήσει κάποια κίνηση στα χέρια και τα δάχτυλά της. Σε μια συνομιλία που κατέγραψε ο φίλος της, ο νευρολόγος είπε ότι πίστευε ότι η κατάστασή της «προκλήθηκε από το εμβόλιο».

Όταν ρωτήθηκε αν υπήρχαν περισσότεροι άνθρωποι που είχαν βιώσει κάτι τέτοιο, ο νευρολόγος απάντησε: «Πολλοί άνθρωποι το έχουν βιώσει».

Η Kayla ανακάλυψε αργότερα ότι είχε εγκάρσια μυελίτιδα, μια οξεία φλεγμονή του νωτιαίου μυελού. Αυτή είναι μια γνωστή παρενέργεια του εμβολίου κατά του κορωνοϊού.

Πέρασε μήνες στο νοσοκομείο, όπου λέει ότι της προσέφεραν δύο φορές ευθανασία αλλά αρνήθηκε.

Η Kayla παίρνει πλέον πολλά φάρμακα κάθε μέρα και τα έχει χάσει όλα. Κάθε πρωί κάποιος πρέπει να την σηκώνει από το κρεβάτι και κάθε βράδυ τα περιττώματά της πρέπει να αφαιρούνται με το χέρι και στην συνέχεια να την βάζουν ξανά στο κρεβάτι.

Επικοινώνησε με το Πρόγραμμα Υποστήριξης Εμβολίων Τραυματισμού της Κυβέρνησης του Καναδά (VISP). Μετά από ένα χρόνο της είπαν ότι δεν είχαν λάβει ποτέ την αίτησή της. Πρόσφατα έκανε ξανά αίτηση.

Πηγή: The Canadian independent & uncutnews.ch

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου